top of page

Είναι μια αξιόπιστη και εξειδικευμένη πηγή προγνωστικών ποδοσφαίρου που θα αυξήσει τις πιθανότητες κερδοφορίας σας.

 

Στο Beat The Booker, έχουμε ως απόλυτο στόχο να παρέχουμε στους παίκτες του Στοιχήματος τις πλέον εξειδικευμένες προβλέψεις για ποδοσφαιρικούς αγώνες.

 

Με μια ομάδα έμπειρων αναλυτών, που αγαπούν και ασχολούνται με το ποδόσφαιρο εδώ και χρόνια, εξασφαλίζουμε ότι κάθε πρόβλεψή μας βασίζεται σε στοιχεία, στατιστικές και έρευνα υψηλής ποιότητας.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BEAT THE BOOKER

ΠΩΣ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ BTB ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ;

Μια βασική διαφορά απο όλες τις υπολοιπες σελίδες προγνωστικών είναι ο μεθοδικός τρόπος παιχνιδιού και οι ρεαλιστικές προσδοκίες

Το Beat The Booker αποσκοπεί σε μέσο κέρδος ανά έτος μεταξύ 1.500 και 3.000 Ευρώ έχοντας τέσσερις σταδιακούς στόχους (milestones) ανά τριμηνία.

ΜΠΑΝΚΑ ΑΝΑ ΕΤΟΣ.png

Τι σημαίνει αυτό για τον παίκτη. Ότι προσαρμόζουμε τον τζίρο μας ώστε οι νέοι παίκτες που εντάσονται στην "οικογένεια" του Beat The Booker να βγουν κερδισμένοι μέσα στην 3μηνία ανεξαρτήτως το πότε ξεκίνησαν την συνδρομή τους.

Αρχική
Μπάνκα

Προσαρμογή
Τζίρου 3μήνου

Προσαρμογή
Τζίρου 3μηνου

Προσαρμογή
Τζίρου 3μηνου

Τελικό
Κέρδος

Το παρακάτω διάγραμμα μας δίνει μια καλή εικόνα για την μέθοδο σταθερού κέρδους. Παρόλο που υπήρχαν περιπτώσεις όπου η πρώτες εβδομάδες ξεκίνησαν με μεγάλα κέρδη, προσαρμόσαμε το ποντάρισμα μας ώστε για να μειώσουμε το ρίσκο να χαθούν αυτά τα κέρδη στη συνέχεια των επόμενων εβδομάδων.

Αυτο που ενδιαφέρει εσένα ως παίκτη πέρα απο τα κέρδη αλλά δεν σου το εξηγεί κανένας, είναι η διακύμανση. Δηλαδή το να μη χάνεις μεγάλα ποσά που θα μηδενίσουν την κάβα σου και είτε θα σταματήσεις να παίζεις ή θα χρειαστεί να βάλεις και άλλα χρήματα απο την τσέπη σου.

image.png

ΠΩΣ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

1. Οι αναλυτές της σελίδας ψάχνουν μέσω ειδικών εφαρμογών τα παιχνίδια τα οποία έχουν αποδόσεις αξία ή οι αποδόσεις οι οποίες αυξομειώνονται ύποπτα ή βλέποντας προοπτικές σύμφωνα με τα τελευταία νέα που κυκλοφορούν.

2. Τα προτεινόμενα παιχνίδια στη συνέχεια δίνονται στους ειδικούς στατιστικής ανάλυσης όπου την βοήθεια τεχνολογίας ΑΙ βγάζουν τις τελικές πιθανότητες του προτεινόμενου σημείου.

3. Τα παιχνίδια με τις με τις μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας, συνήθως από 65% και πάνω δίνονται στους συνδρομητές μας. Τα σημεία δίνονται κυρίως ως μονά, διαφορετικά οι πιθανότητες επιτυχίας πέφτουν δραματικά. Αυτο φυσικά δεν σημαίνει ότι εσείς δεν μπορείτε να συνδυάσετε τα παιχνίδια όπως εσείς νομίζετε.

Χρησιμοποιώντας την παραπάνω τακτική, το Beat The Booker, έχει πετύχει να κλείσει θετικά την μπάνκα του και στα πέντε έτη λειτουργείας του. Η μπάνκα είναι ανοιχτή και προσβάσιμη σε όλους τους χρήστες ανεξαρτήτως αν είναι συνδρομητές ή οχι.

Θέλεις μια δωρεάν εκτίμηση για τον τρόπο παιχνιδίου σου και πως μπορείς να βελτιωθείς; Πάτα παρακάτω και συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιο απατώντες σε 8 γρήγορες ερωτήσεις.

ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΑΜΕΙΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ 07/01/24

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΕΛΙΔΑ "ΤΑΜΕΙΑ" ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

ΘΕΛΕΙΣ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ SOCIAL MEDIA; ΒΡΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ!

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • TikTok

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 2.500 ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2018

profit_icon_white.png

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Το Beat The Booker έχει συνολικά 4 έτη λειτουργίας και έχει κλείσει με κέρδος και τα 4 έτη. Όλα τα προγνωστικά μας επιλέγονται έπειτα από μελέτη και έχοντας σεβασμό στην τσέπη των συνδρομητών μας.

transparency_2.png

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Βαρεθήκατε να ακούτε για ανύπαρκτα ταμεία; Το ίδιο κι εμείς! Γι'αυτο είμαστε υπερηφανα η μόνη σελίδα προγνωστικών η οποία κρατάει καταγεγραμμένο ιστορικό αποτελεσμάτων και μπάνκας τα οποία είναι ανοίχτα και προσβάσιμα προς όλους. 

apodoseis.png

ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Σας παρέχουμε προγνωστικά με μεσαίες ή μεγάλες αποδόσεις προσέχοντας πάντα να μην εκθέτουμε τα χρήματά σας σε μεγάλο ρίσκο και σκοπό να κερδίζετε δυο φορές το ποσό που έχετε ποντάρει.

specific.png

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Αντιθέτως με άλλες σελίδες προγνωστικών, δεν σας πετάμε άπλετα παιχνίδια αφηνοντάς σας στην τύχη τους. Σας δίνουμε συγκεκριμένες προτάσεις και συνδυασμούς για μεγαλύτερη ευκολία 

many_tips.png

ΠΛΗΘΩΡΑ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ

Σας δίνουμε προγνωστικά καθημερινά και με πολλά παιχνίδια να επιλέξετε. Μην πετάτε τα χρήματά σας σε σελίδες που σας δίνουν σπάνια παιχνίδια χάνοντας τις ημέρες της συνδρομής σας.

safe_payment.png

ΑΣΦΑΛΕΙΣ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Όλες οι πληρωμές γίνονται με ασφάλεια χρησιμόποιωντας πρωτόκολλο SSL. Το Beat The Booker υπόσχεται οτι δεν θα δώσει ποτέ τα στοιχεία ή τα προσωπικά σας δεδομένα για διαφημιστικούς σκοπούς.

bottom of page