Δεν θα πέφτει καρφίτσα την προσεχή Παρασκευή στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, καθώς μέσα σε ελάχιστες ώρες έφυγαν και τα τελευταία εναπομείναντα εισιτήρια.

Την Παρασκευή στις 20:00, περισσότεροι από 30 χιλιάδες οπαδοί της Ένωσης θα βρεθούν στη Νέα Φιλαδέλφεια, προκειμένου να παραστούν στα εγκαίνια της «Opap Arena». Ο μόνος τρόπος για έκδοση περαιτέρω εισιτηρίων θα γίνει στην περίπτωση που υπάρξουν επιστροφές από τα εμπορικά εισιτήρια, δηλαδή από όσα είχαν πάρει οι χορηγοί που συνεργάζονται με την ΑΕΚ.
Να αναφέρουμε επίσης πως οι παρουσιαστές της βραδιάς των εγκαινίων θα είναι οι ηθοποιοί, Αντώνης Αντωνίου και Ναταλία Δραγούμη, οι οποίοι μάλιστα έχουν δηλώσει υποστηρικτές του «Δικεφάλου».
Από εκεί και πέρα, εντός των ημερών η ΠΑΕ θα ανακοινώσει τις λεπτομέρειες και για τα εισιτήρια στο πρώτο ιστορικό παιχνίδι της στην καινούργια της έδρα απέναντι στον Ιωνικό, τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου.
Αναλυτικά το μήνυμα των «κιτρινόμαυρων» για τα εισιτήρια των εγκαινίων:
«Η μεγάλη στιγμή έφτασε!
Το ραντεβού με την Ιστορία είναι ΤΩΡΑ!
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τα επίσημα εγκαίνια της OPAP ARENA και οι φίλοι της ομάδας έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν θέση σε ένα μοναδικό πολιτιστικό δρώμενο, που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην ψυχή και τη μνήμη όλων των Ενωσιτών.
Η ιστορική εκδήλωση πραγματοποιείται την προσεχή Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 20.00 και -όπως έχει ήδη ανακοινωθεί- εκδίδονται γι’ αυτή συλλεκτικά εισιτήρια στη συμβολική τιμή των 21 ευρώ για όλους. Υπενθυμίζεται ότι δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας και δεν θα εκδοθούν προσκλήσεις.
Ωστόσο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2022-2023 έχουν προτεραιότητα για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στα θυρανοίξια του Ναού μας. Από σήμερα (26/9) έως την Τετάρτη 28/9 στις 09:00 θα μπορούν αποκλειστικά αυτοί να μπουν στην πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων, στο www.aekfc.gr, προκειμένου να αγοράσουν τη θέση που αντιστοιχεί στην κάρτα διαρκείας τους.
Από την Τετάρτη 28/9 στις 10:00 η πλατφόρμα θα ανοίξει για όλους τους φιλάθλους και θα τεθούν προς πώληση όλες οι διαθέσιμες θέσεις του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια».
Aξίζει να σημειωθεί πως, στα 100 χρόνια από την ίδρυσή της, η ΑΕΚ ενδέχεται να φιλοξενήσει στη νέα της έδρα, τον τελικό του Conference League του 2024. Συγκεκριμένα, τους προηγούμενους μήνες, η διοίκηση της Ένωσης από κοινού με την ΕΠΟ, κατέθεσαν έναν πλήρη φάκελο με όλες τις προδιαγραφές, την αναλυτική περιγραφή και τις δυνατότητες του νέου γηπέδου, ενώ πραγματοποιήθηκε και μια διαδικτυακή επιθεώρησή του από την UEFA.
Comments