Ευχαριστούμε για την αγορά συνδρομής!

Συγχαρητήρια! Η αγορά της συνδρομής σας ολοκληρώθηκε. Η πρόσβασή σας στα VIP προγνωστικά μπορεί να διαρκέσει ως και 24 ώρες αναλόγως τα παιχνίδια που έχουν δοθεί και οι ώρες έναρξης.

Για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στην σελίδα, αν δεν έχετε κάνει ήδη. Για να κάνετε την εγγραφή ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες.

1. Μπαίνουμε στην αρχική σελίδα του Beat The Booker www.beatthebooker.com
2. Πατάμε πάνω αριστερά στις τρεις παύλες για να μας ανοίξει το μενού με τις επιλογές
3. Επιλέγουμε "ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ"
4. Εισάγουμε το e-mail και έναν κωδικό που επιθυμούμε.

Οι παρακάτω εικόνες δείχνουν τη σειρά της διαδικασίας.

Αν έχετε ήδη κάνει εγγραφή, ενεργοποίηση του λογαριασμού σας γίνεται συνήθως πριν ξεκινήσουν τα παιχνίδια της ημέρας αλλά μπορεί να διαρκέσει ως και 24 ώρες αναλόγως τα παιχνίδια που έχουν δοθεί και οι ώρες έναρξης. Όταν ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας, θα σας έρθει e-mail ειδοποίησης ότι είναι πλέον ενεργός.

Για να κάνετε είσοδο (log in) στον λογαριασμό σας ακολουθήστε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες.

1. Μπαίνουμε στην αρχική σελίδα www.beatthebooker.com και πατάμε εκεί που γράφει Sign Up / Log In
2. Αν μας πάει στην σελίδα του Sign Up σημαίνει ότι είμαστε στην σελίδα εγγραφής. Πατάμε ακριβώς από κάτω από το Sign Up εκεί που γράφει Log In.
3. Βάζουμε το email μας και τον κωδικό που κάναμε εγγραφή.
4. Τσεκάρουμε το τετραγωνάκι που γράφει Remember Me ώστε να μη χρειαστεί να ξανακάνουμε την διαδικασία εισόδου.
5. Πατάμε το κουμπί Log In
6. Είμαστε έτοιμοι. Μπορούμε να δούμε τα προγνωστικά πατώντας στην καρτέλα προγνωστικών.

© 2018 Beat The Booker

eeep-logo.png

Το Περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι ενημερωτικού χαρακτήρα. Διευκρινίζεται ότι ο ιστότοπος www.beatthebooker.com δεν είναι στοιχηματική εταιρεία, αλλά ιστοσελίδα παροχής προγνωστικών και ενημερωτικού περιεχομένου για το στοίχημα. Οι προτάσεις δεν είναι δεσμευτικές και δεν αποτελούν οδηγό σίγουρης επιτυχίας. Η είσοδος στα μέλη επιτρέπεται στα άτομα άνω των 18 ετών και είναι ευθύνη των ιδίων των μελών να παρέχουν αληθή στοιχεία επί αυτού. Ο στοιχηματισμός είναι πολύ εθιστικός και υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.