top of page
Συχνές Ερωτήσεις
Οι παρακάτω ερωτήσεις γινονταί συχνά απο τα μέλη της ομάδας, έτσι αποφασίσαμε να τις μαζέψουμε όλες μαζί και να δώσουμε όλες τις απαντήσεις.

- Τι είναι το Beat The Booker;

- Είναι μια ομάδα που αποτελείται από άτομα διαφόρων ειδικοτήτων τα οποία χρησιμοποιώντας εμπειρία, στατιστική και τεχνική ανάλυση, δίνουν προγνωστικά αγώνων ποδοσφαίρου.

- Τα προγνωστικά που δίνονται είναι από "στημένα" παιχνίδια;

- Όχι, είναι καθαρή εκτίμηση με βάση όλα τα παραπάνω που αναφέρθηκαν. Αν ξέραμε ποια είναι τα "στημένα" παιχνίδια, θα τα παίζαμε εμείς οι ίδιοι και θα ήμασταν μόνιμα διακοπές χωρίς να ζητάμε 15€ και 20€ συνδρομή. Το ίδιο και αυτοί που σας υπόσχονται "στημένα". Απλή λογική.

- Η σελίδα είναι με συνδρομή;

- Ναι, η σελίδα είναι συνδρομητική και έχει συνδρομές διαφορετικής διάρκειας για να επιλέξει ο καθένας αυτό που του ταιριάζει. Οι νέοι συνδρομητές συνήθως ξεκινούν με την συνδρομή των 20€ που διαρκεί για έναν μήνα. Για να δείτε όλες τις διαθέσιμες συνδρομές, πατήστε εδώ www.beatthebooker.com/membership-gr

- Γιατί πρέπει να πληρώσω για να δω τα προγνωστικά;

- Το Beat The Booker είναι η πιο οργανωμένη νόμιμη σελίδα προγνωστικών στην Ελλάδα διατηρώντας ιστοσελίδα που ανανεώνεται καθημερινά, κρατώντας στατιστικά, παρέχει ενημερωτικές ειδοποιήσεις στους χρήστες, έχει  βάσεις δεδομένων, παρέχει πρωτόκολλο ασφαλών πληρωμών και άλλα έξοδα που φτάνουν ένα μεγάλο κόστος κάθε μήνα. Αυτά τα έξοδα πρέπει κάπως να καλυφθούν.

- Ναι, αλλά άλλες σελίδες δίνουν τα προγνωστικά δωρεάν.
- Πράγματι υπάρχουν και σελίδες με δωρεάν προγνωστικά και εκεί είναι που υπάρχει κάποια παραπλάνηση στους παίχτες. Για αρχή, θα πρέπει να κάποιος να αναρωτηθεί για ποιο λόγο κάποιος να χαλάσει τον ελεύθερό του χρόνο για να παρέχει κάτι δωρεάν. Η απάντηση είναι ότι ΔΕΝ το κάνει δωρεάν. Όλες οι δωρεάν σελίδες πληρώνονται μέσω στοιχηματικών εταιρειών οποίες τους πληρώνουν αναλόγως με τα ποσά που ΧΑΝΟΥΝ οι παίκτες. Επομένως υπάρχει αντίθεση συμφερόντων την οποία ο παίκτης αγνοεί επειδή πέφτει στην παγίδα του ότι θα πάρει τα προγνωστικά δωρεάν.
 

- Ναι, αλλά εγώ έχω δει την τάδε σελίδα που συνεχώς κερδίζει.
- Ναι κι εμείς έχουμε δει αρκετές σελίδες που συνεχώς «κερδίζουν». Όταν τα βάλαμε όλα κάτω και καταγράψαμε τα κέρδη, τότε ήταν ξεκάθαρο ότι οι σελίδες αυτές ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ κέρδη. Είτε διαφημίζουν τα κερδισμένα μόνο πασάροντας κάτω από το τραπέζι την χασούρα, είτε κρατάνε φανταστική μπάνκα όπου «μαγειρεύουν» τους αριθμούς όπως θέλουν, η παίζουν με τις προτάσεις ανεβοκατεβαζοντας σημεία όπως θέλουν και «μαγειρεύοντας» το ποντάρισμα.

 

- Μπορώ να έχω ένα δωρεάν για μια ημέρα και αν πάω ταμείο, θα κάνω συνδρομή.
- Όχι. Διότι δεν είναι δίκαιο για εμάς αν χάσεις να βγάλεις συμπέρασμα ότι δεν είμαστε καλή σελίδα προγνωστικών και καθώς επίσης δεν είναι δίκαιο για εσένα να κερδίσεις και αυτόματα να θεωρήσεις ότι θα κερδίζεις κάθε μέρα. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο είμαστε η ΜΟΝΑΔΙΚΗ σελίδα που κρατάει αναλυτικό ιστορικό αποτελεσμάτων ώστε ο καθένας να μπορεί να κρίνει αν τα αποτελέσματα , ο τρόπος παιχνιδιού και το ποντάρισμα τον ικανοποιεί. Το ιστορικό αποτελεσμάτων μπορείτε να το δείτε εδώ https://www.beatthebooker.com/history-gr

 

Τι προγνωστικά δίνετε; 
Δίνουμε συγκρκριμενες προτάσεις (2αδες, 3αδες, συστήματα, κλπ) προσπαθώντας η συνολική απόδοση να είναι τουλάχιστον από 2,5 και πάνω, ο στόχος μας είναι να έχουμε κέρδος στο τέλος του κάθε μήνα. Για να δείτε όλες τις προηγούμενες προτάσεις και αποδόσεις μπορείτε να πατήσετε εδώ  https://www.beatthebooker.com/history-gr
 

Παίζονται και ΟΠΑΠ;

Τα σημεία τα επιλέγουμε από την Stoiximan, κάποια από αυτά παίζονται και ΟΠΑΠ αλλά όχι όλα.

Κάθε πότε ανεβάζετε προγνωστικά;
Δίνονται προγνωστικά σχεδόν καθημερινά. Αποφεύγουμε μόνο τις ημέρες που υπάρχουν τελείως άγνωστα πρωταθλήματα ή όταν υπάρχει μεγάλο ρίσκο που δεν αξίζει να ποντάρουμε τα χρήματα μας.
 

Πως βλέπω τα προγνωστικά;
Εφόσον ενεργοποιηθεί η συνδρομή, ο χρήστης μπορεί να δει τα προγνωστικά μέσω της ιστοσελίδας τα οποία δίνονται σε πίνακα παρόμοιο με αυτόν που είναι στο ιστορικό αποτελεσμάτων. Για να δείτε το ιστορικό πατήστε εδώ https://www.beatthebooker.com/history-gr ενώ για να κάνετε συνδρομή πατήστε εδώ www.beatthebooker.com/membership-gr

 

Με ποιον τρόπο ενημερώνομαι για τα προγνωστικά;
Τα προγνωστικά ανεβαίνουν συνήθως κατά τις 2 με 3 το μεσημέρι. Παρ'ολα αυτά γίνεται ανακοίνωση στο Facebook καθώς επίσης στέλνουμε και μήνυμα στο κινητό σας αν έχετε κατεβάσει την εφαρμογή Telegram και έχετε γραφτεί στο κανάλι μας.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΌ) 

1) Κατεβάζουμε την εφαρμογή Telegram ή Telegram X
2) Από το κινητό σας πατάτε στο παρακάτω link για να γραφτείτε στο κανάλι μας: https://t.me/beatthebookertips 

Ποιος τρόπους πληρωμής έχετε;

Οι μέθοδοι πληρωμής είναι

- Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα (μεσώ της ιστοσελίδας https://www.beatthebooker.com/membership-gr)

- Paysafe (Στέλνοντας φωτογραφία από ολόκληρο το κουπόνι της Paysafe είτε σε μήνυμα στο Facebook η μέσω email.) ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι Paysafe από Κύπρο δεν είναι αποδέκτες μιας και η Paysafe μας περιορίζει μόνο σε Ελληνικές.

- Paypal μέσω της ιστοσελίδας www.beatthebooker.com/membership-gr

Πως κάνω εγγραφή και συνδρομή;
Για να ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός και να έχει κάποιος πρόσβαση στα VIP προγνωστικά θα πρέπει να ολοκληρώσει και δυο βήματα. Το πρώτο βήμα είναι να επιλέξει και να αγοράσει κάποια από τις συνδρομές, και το δεύτερο να κάνει εγγραφή στην σελίδα.
Οι διαθέσιμες συνδρομές είναι εδώ -> www.beatthebooker.com/membership-gr
Εγγραφή γίνεται πατώντας εδώ -> https://www.beatthebooker.com/tips-gr

Έχω κάνει συνδρομή και εγγραφή αλλά δε μπορώ να συνδεθώ, γιατί;

- Υπάρχουν δυο περιπτώσεις. Η μια είναι ότι η συνδρομή μπορεί να μην έχει ενεργοποιηθεί ακόμα λόγω τεχνικού λόγου η διότι έχουν ξεκινήσει αρκετά από τα παιχνίδια της ημέρας και η συνδρομή θα ξεκινήσει να μετράει από την επόμενη ημέρα.

Η δεύτερη περίπτωση είναι ότι αρκετοί από τους συνδρομητές κάνουν το λάθος και πατάνε να κάνουν ξανά εγγραφή αντί για σύνδεση. Όταν ολοκληρώθηκε η πληρωμή σας, λάβατε και ένα email όπου εκεί θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες για το πως θα συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

- Γιατί να προτιμήσω το Beat The Booker ανάμεσα σε παρόμοιες σελίδες;

- Διότι αντιθέτως με άλλες σελίδες, δεν δίνουμε άπλετα παιχνίδια αφήνοντας τα στην επιλογή του καθενός. Σας δίνουμε συγκεκριμένα παιχνίδια, συγκεκριμένα συστήματα, ποντάρισμα χωρίς μεγάλο ρίσκο. Επίσης ποντάρουμε μαζί σας στα προτεινόμενα παιχνίδια. Επομένως, αν χάσετε εσεις, χάνουμε και εμείς.

- Θα έχω σίγουρη επιτυχία;

- Όχι. Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα που εξαρτάται από πολλούς παράγοντες συμπεριλαμβανομένου και του παράγοντα "τύχης". Όσο καλή μελέτη και να γίνει, κάποιες φορές "απλά δεν μπαίνει η μπάλα στο πλεκτό". Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, εμείς παίζουμε μαζί σας. Θέλουμε να κερδίζετε για να κερδίζουμε και εμείς.

- Πόσα χρήματα έχετε κέρδος ως τώρα;

Το κέρδος της μπάνκας και το κέρδος του κάθε μήνα μπορείτε να το δείτε εδώ https://www.beatthebooker.com/history-gr

- Με πόσα χρήματα πρέπει να ξεκινήσω;

- Το αρχικό ποσό είναι σχετικό ανάλογα τις οικονομικές δυνατότητες του καθενός. Μια προτεινόμενη τακτική σωστής διαχείρισης ρίσκου είναι να ξεκινήσετε με ένα ποσό που να σας δίνει ικανοποιητικό κέρδος, ώστε στο επόμενο ποντάρισμα να ρισκάρετε μόνο με τα κερδισμένα χρήματα.

- Δε μπορώ να ακολουθήσω τα ποσά που προτείνετε, τι να κάνω;

- Όπως προαναφέρθηκε, τα ποσά  είναι ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες του καθενός. Ένας τρόπος για να παίξετε είναι να διαιρείτε τα ποσά ώστε να προκύψει ένα ποσό που να καλύπτει τα χρήματα τα οποία είστε διατεθειμένοι να ρισκάρετε. Για παράδειγμα, αν δίνονται δύο παιχνίδια με ποντάρισμα 15€ και 30€ αντίστοιχα, θα μπορούσατε να διαιρέσετε το ποσό δια του 3 ώστε να προκύψει ποντάρισμα 5€ και 10€ αντίστοιχα.

- Πρέπει να ακολουθήσω τα συστήματα και τα προτεινόμενα σημεία οπωσδήποτε;

- Φυσικά όχι. Μπορείτε να συνδυάσετε τα παιχνίδια όπως εσείς θέλετε ή να χρησιμοποιήσετε τα προτεινόμενα σημεία όπως εσείς θέλετε.

ΣΥMΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ BEAT THE BOOKER: Το Στοίχημα όπως και κάθε άλλο παιχνίδι τζόγου πρέπει να λαμβάνετε υπόψη ώς κάτι το ψυγαγωγικό και μονο! ΠΟΤΕ δεν ρισκάρουμε χρήματα τα όποια δεν μπορούμε να ξοδέψουμε, ΠΟΤΕ δεν ρισκάρουμε χρήματα διαθέσιμα για τις βασικές μας ανάγκες και ΠΟΤΕ δεν δανείζομαστε χρήματα για να παίξουμε.

Αν νομίζετε ότι έχετε εθίστει, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε και άμεσα να επικοινωνήσετε με τις παρακάτω τηλεφωνικές γραμμές βοηθείας: 2109215776 και 2109237777
bottom of page