top of page

Ανασκόπηση της στοιχηματικής χρονιάς για το 2023 και αυτό ήταν το συνολικό κέρδος.


Μας άφησε και αυτή η χρόνια και για μια ακόμα φορά η σελίδα μας έκλεισε με κέρδος. Δυστυχώς ήταν το μικρότερο κέρδος που έχουμε καταφέρει σε αυτά τα 5 χρόνια λειτουργείας αλλά όπως έχουμε ξαναπεί, το Στοίχημα δεν είναι λαχείο, και ο σκοπός μας είναι να διασκεδάζουμε και να βγάζουμε ένα μικρό χαρτζιλίκι.


Ξεκινώντας λοιπόν την αρχή της χρονιάς είχαμε ένα αρκετά καλό ξεκίνημα με περίπου 300€ κέρδος που όμως επισκιάστηκε τους επόμενους δύο μήνες κλείνοντας με -150€ και -340€ αντίστοιχα περνώντας από αρκετές αναποδιές που έτυχαν ιδιαίτερα στα Ευρωπαϊκά, παιχνίδια. Στο τέλος του τριμήνου λοιπόν, βρεθήκαμε στα 180€ μείον και όπως συνηθίζουμε, σε κάθε τρίμηνο αξιολογούμε την στρατηγική μας και προσαρμόζουμε τα τις αποδόσεις και το ποντάρισμα.


Έτσι και έγινε, στο 2ο τρίμηνο παίζοντας πιο συντηριτικά και ρίχνοντας ελάχιστα τις αποδόσεις αλλα αυξάνοντας το ποντάρισμα, καταφέραμε και φτάσαμε σιγά-σιγά να έχουμε συνολικό κέρδος 875€ ισορροπόντας έτσι την μπάνκα στα 695€ συνολικό κέρδος για τα μέσα της χρονιάς. Δυστυχώς είχαμε μια-δυο πολύ άσχημες ημέρες με πολλά σημεία να χάνονται και έτσι χάθηκε η ευκαιρία να φτάσει το κέρδος περίπου στα 1000€, δηλαδή στο μισό απ' όσο σκοπεύουμε να τελειώνουμε την κάθε χρονιά.


Μπαίνοντας στο 3 τρίμηνο του 2023, φτάνοντας προς το τέλος των μεγάλων πρωταθλημάτων και ξεκινώντας την αναζήτηση σημείων σε κάποια πιο "άγνωστα" πρωταθλήματα - τα οποία έχουμε ξαναπεί πως κρύβουν αρκετά "διαμαντάκια" γι' αυτους που τα παρακολουθούν τακτικά - είχαμε έναν καλό Αύγουστο με 411€ κέρδος. Ο Σεπτέμβρης και η έναρξη των πρωταθλημάτων πάντα επιφυλάσσει εκπλήξεις και έτσι ο μήνας έκλεισε ισορροπημένα στα μόλις 2€ κέρδος. (τουλάχιστον ήπιαμε έναν καφέ στην υγειά της Novibet) και κλείσαμε το 3ο τρίμηνο με συνολικό κέρδος 470€ και τον συνολικό κουμπαρά μας να φτάνει κάπου στα 1400€ στους 9 πρώτους μήνες του 23.


Έναρξη του τελευταίου τριμήνου της χρονιάς και αφου ο αναγνωριστικός μήνας τελείωσε, ο Οκτώβρης έκλεισε και πάλι με κέρδος, αυτη τη φορα προσθέτοντας ακόμα 300€ στην μπάνκα μας. Στην συνέχεια, η φθινοπωρινή σεζόν μπήκε για τα καλά με τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια να έχουν κορυφωθεί καταγράφοντας απίστευτα κέρδη 614€ μόνο για τον Νοέμβρη! Δυστυχώς το κλείσιμο της χρονιάς δεν ήταν ιδανικό, με πάρα πολλές ατυχίες και πολλά παιχνίδια να χάνονται κυριολεκτικά ένα λεπτό πριν τη λήξη ρίχνοντας μας έτσι κατά 410€ και κλείνοντας συνολικά το 2023 με κέρδος 1671€.


Οχι δεν δίνουμε "στημένα".

Οχι δεν θα γίνεις πλούσιος απο το στοίχημα....προσπαθούμε όμως να το κάνουμε μια ευχάριστη εμπειρία και να βγάζουμε και ενα εξτραδακι!

Αν θέλεις και εσυ να ξεκινήσεις την κερδοφόρα πορεία σου και να έχεις καθημερινές μελετημένες προτάσεις, μπορείς να γραφτείς πατώντας παρακάτω.



784 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page