top of page

Το Beat The Booker καλοσορίζει το νέο μέλος της ομάδας, Basketoramix. Ο μάγος του Μπασκετικού στοιχήματος!


Το νέο μέλος της ομάδας μας, ο μάγος του μπασκετικού Στοιχήματος, μετά απο μια εκτεταμένη δοκιμασία, κατάφερε να ενταχθεί στην ομάδα μας. Το Στοιχηματικό βιογραφικό του, πολύ πλούσιο και εντυπωσιακό για να το προσπεράσει κάποιος.



Παρακάτω, μπορείτε να πάρετε μια γεύση απο τον άνθρωπο που θα γεμίσει τη μπάνκα σας με μπασκετικά ταμεία τις επόμενες σεζόν.


"Μεγαλωμένος στην Αθήνα και γαλουχημένος σε μεγάλο νησί του Αιγαίου για μια δεκαετία για σπουδές Κλασικής Φιλολογίας που δεν αξιοποιήθηκαν μετά το πτυχιο, έγινε στροφή στην προπονητική.


Σαν παίκτης έπαιξα μέχρι τα 30 στην επαρχία αλλά και στην Αθήνα μέχρι την τίμια Γ Εθνική και σε κάποια κλιμάκια μικρών εθνικών ομάδων.


Τα τελευταία χρόνια ασχολούμαι ως στατιστικός αναλυτής σε ομάδες Α1 και Α2 αλλά και σαν προπονητής σε μικρές ηλικίες που είναι η ψυχοθεραπεία μου.


Από το 2007 έχοντας ποντάρει πρώτη φορά στον τελικό του Ευρωμπάσκετ το οποίο κρίθηκε με buzzer beater του Holden κατάλαβα ότι δεν υπάρχει καλύτερη διασκέδαση από τον υπεύθυνο στοιχηματισμό.Από τότε και μετά δεν έχει υπάρξει μέρα που να μην στοιχηματισω σε αγώνα μπάσκετ μέχρι και σήμερα."



Ήδη ο BasketoramiX ξεκίνησε τα μαγικά του "καρφώνοντας" τα πρώτα δυνατά ταμεία, πάντα με εγγυημένες αποδόσεις πάνω του 2,00 όπως συνηθίζουμε να σας δίνουμε όλα αυτά τα χρόνια.



Αν θέλετε να καρφώσετε ταμεία πάνω στη μούρη των Bookmakers, μπορείτε να κάνετε αποκτώντας μια συνδρομή του BasketoramiX ή κάποια άλλη συνδρομή αναλόγως τη μπάνκα σας και τον τρόπο παιχνιδίου που σας ταιριάζει. Αυτή τη στιγμή η συνδρομή του μπάσκετ δίνει 3 δοκιμαστικές ημέρες εντελώς δωρεάν.



 

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι τόσο για τα τελευταία δημοσιογραφικά νέα, για προγνωστικά Στοιχήματος, και για λαμβάνεις μέρος σε παρόμοιες κληρώσεις, μπορείς να γραφτείς εντελώς δωρεάν στο κανάλι μας στο Telegram πατώντας παρακάτω.



196 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page