top of page

10 στα 10 ο Μπέλινγκχαμ! Ούτε ο ίδιος ο Χάαλαντ δεν το πιστευει! Δείτε τι σχολίασε.



Ο 20χρονος αστέρας της Ρεάλ έχει σκοράρει περισσότερα γκολ από τον Χάαλαντ και τον Μπαπέ στη φετινή σεζόν. Αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Χάαλαντ, όπου σχολίασε στο ποστ του Μπέλινγκχαμ.


Ο αστέρας της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ, αντέδρασε σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Τζουντ Μπέλινγκχαμ, μετά την εντυπωσιακή εμφάνιση του Άγγλου μέσου στη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η τερματομηχανή Μπέλινγκχαμ δεν σταματάει, καθώς ο Άγγλος διεθνής πέτυχε δύο γκολ στην επιβλητική νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης με 4-0 επί της Οσασούνα στη La Liga το Σάββατο. Τα δύο γκολ στο Σαντιάγο Μπερναμπέου έφεραν τον αριθμό των γκολ του Μπέλινγκχαμ σε 10 σε αυτήν τη σεζόν, σε ισάριθμα παιχνίδια.

Μετά τον αγώνα, ο Μπέλινγκχαμ ανάρτησε στο Instagram μια φωτογραφία του, γιορτάζοντας ένα από τα γκολ του το Σάββατο, με τη λεζάντα: "Όμορφη νίκη στο ναό! Διψήφιος αριθμός γκολ".

Ο σταρ της Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ, αντέδρασε γρήγορα στην ανάρτηση, σχολιάζοντας: "εξωπραγματικό".


Με τα δύο γκολ κόντρα στην Οσασούνα, ο Μπέλινγκχαμ έχει πλέον περισσότερες συμμετοχές σε γκολ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο για τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από τα πρώτα 10 ματς με την ομάδα. Ο Ρονάλντο είχε πετύχει 10 γκολ και είχε δώσει μια ασίστ για τους Μπλανκος. Ενώ ο Μπέλινγκχαμ έχει τον ίδιο αριθμό γκολ με τον Πορτογάλο, έχει δύο ακόμη ασίστ στο ενεργητικό του.

Ο επομενός του αγώνας θα είναι με τη φανέλα της Εθνικής Αγγλίας, καθώς θα αντιμετωπίσει την Αυστραλία σε ένα διεθνές φιλικό στις 13 Οκτωβρίου.


20 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page