top of page

Η Τσέλσι είναι έτοιμη να υπογράψει τον 18χρόνο γουόντερκιντ της Σάντος για 20εκ. Ευρώ

Η Τσέλσι ξαναχτυπά! Οι Μπλε ετοιμάζονται να αποκτήσουν τον εκπληκτικό ταλαντούχο παίκτη της Σάντος, Ντειβίντ Ουάσινγκτον, σε συμφωνία ύψους €20 εκατομμυρίων.


Ο 18χρονος έχει σκοράρει 2 γκολ σε 9 αγώνες
Ο 18χρονος έχει σκοράρει 2 γκολ σε 9 αγώνες

Σύμφωνα με αναφορές, η Τσέλσι προσέφερε €20 εκατομμύρια στη Σάντος για να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο ταλαντούχο Ντειβίντ Ουάσινγκτον.


Η Τσέλσι ήταν συνδεδεμένη με μια μεταγραφή για τον 18χρονο επιθετικό Ντειβίντ Ουάσινγκτον. Τώρα, ο ειδικός σε θέματα μεταγραφών, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αναφέρει ότι οι Μπλε έχουν υποβάλει προσφορά για τον νεαρό της Σάντος, έχουν συμφωνήσει σε προσωπικούς όρους, ο παίκτης επιθυμεί τη μετακίνηση και μια δανεική μετακίνηση στη Στρασβούργο στη Ligue 1 θα ακολουθήσει εφόσον υπογράψει με την Τσέλσι.


Ο Ουάσινγκτον που έχει σκοράρει δύο γκολ σε εννέα αγώνες φέτος, θα γίνει η έβδομη μεταγραφή της ομάδας του Λονδίνου κατά τη διάρκεια του καλοκαιρινής μεταγραφικκής περιόδου. Έχουν ξοδέψει περισσότερα από €180 εκατομμύρια σε μεταγραφές μέχρι σήμερα, συμπεριλαμβανομένων των αγορών των Κριστόφερ Νκούνκου, Άξελ Ντισασί, Νικολάς Τζάκσον, Λέσλι Ογκοτσούκου, Άντζελο και Ντιέγκο Μορέιρα, που υπέγραψε ως ελεύθερος παίκτης.


Ο Ουάσινγκτον, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με τη Σάντος τον Απρίλιο και σκόραρε το πρώτο του γκολ έναν μήνα αργότερα, είναι κυρίως κεντρικός επιθετικός, αλλά μπορεί επίσης να παίξει και ως αριστερός ή δεξιός εξτρέμ. Θα γίνει ο δεύτερος νεαρός παίκτης της Σάντος που θα πάει στην Τσέλσι αυτό το καλοκαίρι, μετά τη μεταγραφή του Άντζελο τον Ιούλιο.


Εάν υπογράψει, ο Ουάσινγκτον θα μπορούσε να μετακομίσει στην Τσέλσι τις επόμενες ημέρες, πριν ενδεχομένως συνδεθεί με τη Στρασβούργο προτού ξεκινήσει η σεζόν της Ligue 1 στις 11 Αυγούστου.


4 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page