top of page

Ο Κουρτουά και η νέα του σύζυγός δηλώνουν έτοιμοι να γίνουν γονείς

Ο Τιμπό Κουρτουά και η σύζυγός του, Μισέλ Γκέρζιγκ, που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας πριν μερικούς μήνες, δηλώνουν έτοιμοι να γίνουν γονείς.



Ο Τιμπό Κουρτουά και η σύζυγός του, Μισέλ Γκέρτσιγκ, που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας πριν από λίγους μήνες, δηλώνουν έτοιμοι να γίνουν γονείς.


Ο Τιμπό Κουρτουά ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, Μισέλ Γκέρτσιγκ, τον περασμένο Ιούνιο. Ο Βέλγος τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την μακροχρόνια σύντροφό του.


Παρόλο που το ζευγάρι περνάει αυτή τη στιγμή δύσκολες στιγμές, καθώς ο τερματοφύλακας της Ρεάλ χρειάζεται να αναρρώσει από την ρήξη του πρόσθιου χιαστού στο αριστερό του γόνατο, δηλώνουν έτοιμοι να γίνουν γονείς.


Όταν ρωτήθηκαν αν σκέφτονται να διευρύνουν την οικογένειά τους, η Μισέλ απάντησε: "Φυσικά θέλουμε, ναι. Δεν μου αρέσει να σχεδιάζω πολύ, όλα έρχονται την κατάλληλη στιγμή."


Παρόλο που δεν έχουν ακόμα αποκτήσει παιδιά ως ζευγάρι, ο βέλγος ποδοσφαιριστής έχει δύο παιδιά από την προηγούμενη σχέση του με την Μάρτα Ντομίνγκεθ, την Αντριάνα και τον Νικόλα.



19 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page