top of page

Πιθανός συμπαίκτης του Μέσι ο Ινιέστα

Μετά τις αποκτήσεις του Μέσι και του Μπουσκέτς, διαπραγματεύονται με τον Αλμπά και έχουν φιλοδοξίες για τον έμπειρο μέσο.


Η Inter Miami σχεδιάζει να χτίσει μια εξαιρετική ομάδα με μερικούς από τους μεγαλύτερους αστέρες που έχουν ποτέ αγωνιστεί για την Μπαρτσελόνα. Μετά τις αποκτήσεις του Λιονέλ Μέσι και του Σέρχιο Μπουσκέτς, η ομάδα του MLS έχει ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Ζόρδι Άλμπα και τώρα κοιτάζει επίσης να αποκτήσει τον Αντρές Ινιέστα.


Σύμφωνα με το RAC1, η ομάδα του Τάτα Μαρτίνο είναι μία από τις ομάδες που θέλουν να αποκτήσουν τον μέσο από τη Μάντσα, ο οποίος πριν λίγο έφυγε από την Ιαπωνική ομάδα Vissel Kobe, όπου αγωνίζοταν από το 2018.


Ο 39 ετών πρώην μέσος της Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να θέλει να συνεχίσει να παίζει και η Inter Miami θέλει να τον έχει στο ρόστερ της, παρά τα προχωρημένα του χρόνια.


"Θα ήταν ωραίο και ιδιαίτερο να επέστρεφε ο Μέσι στη Μπαρτσελόνα", παραδέχτηκε ο Ινιέστα.


Τώρα, έχει την ευκαιρία να ξανάμοιραστούν τα ίδια αποδυτήρια με τον Αργεντίνο επιθετικό καθώς αγωνίστηκαν μαζί σε 488 αγώνες στη Μπαρτσελόνα, δίπλα στον Σέρχιο Μπουσκέτς που επίσης εντάχθηκε στο δυναμικό της Inter Miami πρόσφατα


Ο Ινιέστα εξετάζει και άλλες προτάσεις, συμπεριλαμβανομένης μίας πρότασης από τη Σαουδική Αραβία. Ο πρώην Ισπανός διεθνής θα αποφασίσει στις επόμενες μέρες πού αγωνίζεται στο μέλλον. Ο Ζορδί Άλμπα δεν έχει ακόμα επιβεβαιώσει με ποια φανέλα θα αγωνίζεται τους επόμενους μήνες. Ο αριστερός μπακ έχει επίσης αρκετές προσφορές, αλλά η Inter Miami είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις για τον αριστερό μπακ.


Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ δεν θέλει μόνο να δημιουργήσει μία ομάδα που θα κερδίζει πρωταθλήματα με αστέρες όπως οι τέσσερις πρώην παίκτες της Μπαρτσελόνα, αλλά θέλει επίσης να φέρει κύρος στο πρωτάθλημα και να αυξήσει τον αριθμό των θεατών που παρακολουθούν τους αγώνες του MLS.







5 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page