top of page

Το παράξενο βίντεο απόκτησης του Ζότα στην Αλ-Ιτιχάντ, που δείχνει πρώην και νυν παίκτες της Σέλτικ

Το βίντεο ανέβηκε στο Twitter για να προαναγγείλει την επίσημη γραπτή ανακοίνωση της Αλ-Ιτιχάντ για την μεταγραφή του Ζότα.


Καρέ απο το βίντεο που απεικονίζει διάφορους παίκτες της Σέλτικ
Καρέ απο το βίντεο που απεικονίζει διάφορους παίκτες της Σέλτικ

Η μεταγραφή του Ζότα από την Σέλτικ στην Αλ-Ιτιχάντ ύψους 25 εκατομμυρίων Λιρών ανακοινώθηκε από τη Σαουδική ομάδα με ένα από τα πιο παράξενα βίντεο που θα δείτε ποτέ.


Ο Πορτογάλος εξτρέμ υπέγραψε ένα τριετές συμβόλαιο με την ομάδα της Σαουδικής Προ Λιγκ και έτσι χάρισε στην Σέλτικ ένα ικανοποιητικό κέρδος μετά από την απόκτησή του από την πρώην ομάδα του, τη Μπενφίκα, μόνο με 6,5 εκατομμύρια Λίρες πέρυσι το καλοκαίρι. Ο Ζότα θα κερδίζει ένα αστρονομικό ετήσιο εισόδημα των 10 εκατομμυρίων Λιρών (χωρίς φόρους βάσει της νομοθεσίας της Σαουδικής Αραβίας) και θα συνεργαστεί μέσα στο γήπεδο με άλλα δύο μεγάλα ονόματα, τον Καρίμ Μπενζεμά και τον Ν'Γκολό Καντέ.


Η Αλ-Ιτιχάντ επιβεβαίωσε τη μεταγραφή στο Twitter με μια σύντομη ανακοίνωση και μια πληθώρα φωτογραφιών με τον Ζότα και τους αρχηγούς της ομάδας. Αλλά ήταν το βίντεο που προηγήθηκε της γραπτής ανακοίνωσης που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων, καθώς είναι ακατανόητο - απλά θα πρέπει να το δείτε παρακάτω.


Αυτό που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε είναι ότι αρκετοί παλαιοί και παρόντες αστέρες της Σέλτικ - συμπεριλαμβανομένων των Γιώργου Γιακουμάκη, Οντσόν Εντουάρ και ακόμα και του Αλμπιάν Αζέτι - απεικονίζονται στο βίντεο ως παιχνίδια καρτών. Το βίντεο μάλιστα τελειώνει με την φράση "Θέλουμε να κατακτήσουμε τον (ποδοσφαιρικό;) κόσμο"






Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page