top of page

Τριπλή μεταγραφική βόμβα από Μαϊάμι (φώτο)

Ο ιδιοκτήτης της Inter Miami, Jorge Mas, μας "πειράζει" ποστάροντας την επικείμενη άφιξη των πρώην αστέρων της Μπαρτσελόνα, Lionel Messi, Sergio Busquets και Jordi Alba


Μέσσι, η πιό συζητημένη μεταγραφή του καλοκαιριού προς το παρόν.
Μέσσι, η πιό συζητημένη μεταγραφή του καλοκαιριού προς το παρόν.

Ο ιδιοκτήτης της Inter Miami, Jorge Mas, "αναστάτωσε" τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τρείς φανέλες της Μαϊάμι χωρίς ονόματα πάνω εκ των οποίων σίγουρα η μία πρόκειται οποία πρόκειται για τον Lionel Messi,και έχοντας από κάτω την λέξη "Si!" που σημαίνει "Ναι!" στα Ισπανικά.


Η ομάδα του MLS ετοιμάζεται να αποκαλύψει τον επτά φορές κάτοχο του Μπαλόν Ντ'Ορ, Lionel Messi, ως τη νέα τους απόκτηση, αλλά έχουν επίσης συνδεθεί με "βροντερά" ονόματα στις μελλοντικές μεταγραφές τους όπως οι πρώην συμπαίκτες του Αργεντινού, Sergio Busquets και Jordi Alba, από τη Μπαρτσελόνα.


Και οι δύο Busquets και Alba έχουν αποχωρήσει πρόσφατα από το Camp Nou, με πάνω από μια δεκαετή θητεία στη Μπαρτσελόνα. Και οι δύο ήταν μέλη της θρυλικής ομάδας της Μπαρτσελόνα υπό τον Pep Guardiola και θα ήταν πανίσχυρες αποκτήσεις για τη Μαϊάμι - ακόμα και μετά την έντονη προσθήκη του Messi, που εντάχθηκε στην ομάδα του Μαϊάμι μετά από την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν ως ελεύθερος.


Ο tweet του Mas συνοδευόταν από μια φωτογραφία με τρία ροζ πουκάμισα της Inter Miami, καθώς και τις λέξεις "coming soon" "σύντομα", το Ισπανικό "si" που σημαίνει "ναί" και το hashtag "χωρίς σχόλιο".


Η ομάδα του MLS ξεκινά μια μεγάλη εκστρατεία απόκτησης παικτών φέτος το καλοκαίρι, οπότε ποιος ξέρει ποιους κορυφαίους παίκτες θα μπορέσουν να προσελκύσουν από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού τις επόμενες εβδομάδες."




153 Προβολές0 Σχόλια

Comments


bottom of page