top of page

"(Σ)αντίο Μανέ" λέει η Μπάγερν και του βάζει πωλητήριο μόλις έναν χρόνο μετά την απόκτησή του.

Η Μπάγερν θέλει να μειώσει τις οικονομικές της απώλειές. Ο Σαντιό Μανέ ενημερώθηκε ότι δεν είναι πλέον απαραίτητος μετά το περιστατικό με τον Λερουά Σανέ και την πρώτη του χρονιά γεμάτη τραυματισμούς.



Σύμφωνα με το περιοδικό Kicker, ο Μανέ έχει ήδη ενημερωθεί από παράγοντες της ομάδας ότι δεν είναι στα σχέδια τους για την επερχόμενη περίοδο. Η Μπάγερν θα αναζητήσει τώρα έναν τρόπο εξόδου για τον παίκτη, με τη Σαουδική Αραβία να είναι μια επιλογή που μπορεί να ταιριάξει τόσο στις απαιτήσεις μισθού του παίκτη όσο και στην επιθυμία των Βαυαρών για μια ικανοποιητικό αμοιβή από την πώλησή του.


Ο Μανέ έφτασε ως η βασική απόκτηση της Μπάγερν από τη Λίβερπουλ το περασμένο καλοκαίρι, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο. Ωστόσο, ο Σενεγαλέζος αντιμετώπισε μια δύσκολη σεζόν με τραυματισμούς που του απέσπασαν τη δυνατότητα να εκπροσωπήσει τη χώρα του σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και να επηρεαστεί η απόδοσή του μέσα στο γήπεδο. Οι απογοητεύσεις του αυτές εξελίχθηκαν σε μία έντονη έκρηξη στο Μάντσεστερ τον Απρίλιο, όταν ο Μανέ χτύπησε τον συμπαίκτη του Λερουά Σανέ στα αποδυτήρια του Έτιχαντ.



Συνολικά, μόλις 7 γκολ σε 25 εμφανίσεις ήταν ο απολογισμός του την περσινή σεζόν, μια αδύναμη απόδοση για μια πρωτοκλασάτη μεταγραφή όπως του Μανέ και η αναχώρηση θεωρείται ως μία ανακούφιση για την Μπάγερν που επιδιώκει να ξαναχτίσει μετά από μια χαοτική σεζόν παρόλο που αναδείχθηκε ως πρωταθλήτρια της Bundesliga.


Ως ο υψηλότερα αμειβόμενος παίκτης της ομάδας, η γρήγορη αναχώρηση του Μανέ μπορεί να δώσει στην Μπάγερν λίγο περισσότερο περιθώριο κινήσεων στην προσπάθειά της να αποκτήσει τον Χάρυ Κέιν. Η Μπάγερν έχει βάλει πωλητήριο στον Μανέ και ζητάει 17 εκατομμύρια λίρες που είναι τα μισά από αυτά που αμείβεται ο παίχτης για έναν χρόνο. Ο Μανέ είχε αποκτηθεί από την Λίβερπουλ πέρυσι στην τιμή των 70 εκ. Λιρών.

50 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page