top of page

Το μυθικό ποσό του 1 δις Ευρώ προσφέρει η Παρί στον Μπαπέ για 10ετές συμβόλαιο.

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει καταθέσει μια εκπληκτική προσφορά συμβολαίου στον Κυλιάν Μπαπέ, αξίας 1 δισεκατομμυρίου ευρώ (865 εκατομμύρια λίρες / 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια).


Το δράμα με την μεταγραφή φαίνεται να μην έχει σύντομο τέλος
Το δράμα με την μεταγραφή φαίνεται να μην έχει σύντομο τέλος

Η Defensa Central αναφέρει ότι η Παρί έχει καταθέσει μια απίστευτη προσφορά στον Μπαπέ, με συμβόλαιο 10 ετών, αξίας 1 δισεκατομμυρίου ευρώ. Αυτό θα δεσμεύει τον Μπαπέ στην ομάδα μέχρι την ηλικία των 34 ετών και ουσιαστικά θα λειτουργεί ως μια συμφωνία για ολόκληρη την καριέρα του. Θα ήταν επίσης το μεγαλύτερης διάρκειας συμβόλαιο στην ιστορία του αθλητισμού.


Ωστόσο, όπως αναφέρεται, ο Μπαπέ είπε στην Παρί πως δεν τον "κινεί" το χρήμα και ονειρεύεται να παίξει για την Ρεάλ Μαδρίτης, όπου μπορεί να κερδίσει κάθε δυνατό τρόπαιο που προσφέρεται. Ο επιθετικός έχει ήδη ενημερώσει την ομάδα πως δεν προτίθεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο και σχεδιάζει να φύγει το επόμενο καλοκαίρι. Η Παρί έχει ενημερώσει τον Μπαπέ πως πρέπει να υπογράψει νέο συμβόλαιο ή να πωληθεί αυτό το καλοκαίρι.


Ο επιθετικός έχει γίνει κάτι σαν θρύλος στην Γαλλία, με 212 γκολ σε 260 παιχνίδια, καθώς και 98 ασίστ. Ωστόσο, δεν έχει κατακτήσει ποτέ τον Τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αν και κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική ομάδα της Γαλλίας το 2018 και οδήγησε την εθνική στον τελικό το 2022.


Είναι απίθανο να επιλυθεί άμεσα το μέλλον του Μπαπέ, και αυτό το δράμα να φαίνεται ότι θα συνεχιστεί για πολύ καιρό.

28 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page