top of page

Ο νεος τρόπος περιηγησης στα VIP Tips - Βίντεο επεξήγησης



Απ'οτι παρατηρησατε ήδη, αλλάξαμε λίγο τον τρόπο περιήγησης στα VIP Tips και σε αυτο το άρθρο θα σας εξηγήσουμε πως μπορείτε να δείτε με τον νέο τρόπο. Στο κάτω μέρος του άρθρου μπορείτε να δείτε και το βίντε με ήχο και οδηγίες.



Περιήγηση στον υπολογιστή

Στο πάνω μέρος της αριχκής οθόνης, αφήστε τον κέρσορα εκεί που λέει VIP Tips και στη συνέχεια πατήστε στην συνδρομή την οποία είστε μέλος. Για το παράδειγμα μας, θα επιλέξουμε το "Παρολί"


Διαφορετικά, αν πατήστε εκεί που λέει VIP Tips, θα σας πάει και πάλι στην επιλογή συνδρομής, οπου ξανά, μπορείτε να επιλέξετε την συνδρομή που είστε μέλος.


Εφόσον πατήσετε στην επιθυμητή συνδρομή, θα ανοίξει η οθόνη με τα προγνωστικά. Έκει θα δείτε όλα τα προτεινόμενα παιχνίδια. Αν το παιχνίδι είναι μονό, τότε ακρίβως κάτω απο το παιχνίδι, θα δείτε την διοργάνωση (πορτοκαλί περίγραμμα) , και δίπλα ακριβώς το προτεινόμενο σημείο, και δεξιά της οθόνης, την απόδοση (μπλε περίγραμμα).


Αν η πρόταση είναι κάτι άλλο εκτός απο μονό, τότε θα πρέπει πρώτα να πατήσετε το βελάκι αριστερά απο την πρόταση (κόκκινο περίγραμμα) ώστε να ξεδιπλωθεί το μενού με τις προτάσεις, και στη συνέχεια τα ίδια στοιχεία να αναγράφονται σε κάθε σημείο του κάθε αγώνα.



Περιήγηση στοκινητό

Όπως και στο κινητό, η διαδικασία είναι η ίδια, απλά με διαφορετικά μενού. Αρχικά πατάμε στο κεντρικό μενού της σελίδας (τρεις παύλες πάνω αριστερά) και στη συνέχεια επιλέγουμε VIP TIPS και μετέπειτα την συνδρομή μας.


Όπως και στον υπολογιστή, όταν πατήσετε στην επιθυμητή συνδρομή, θα ανοίξει η οθόνη με τα προγνωστικά. Έκει θα δείτε όλα τα προτεινόμενα παιχνίδια και αν το παιχνίδι είναι μονό, τότε ακρίβως κάτω απο το παιχνίδι, θα δείτε την διοργάνωση και απο κάτω το προτεινόμενο σημείο, ενώ δεξιά της οθόνης και πάλι, την απόδοση ενώ αν είναι κάτι άλλο θα πρέπει να πατήστε το βελάκι αριστερά της πρότασης για να ξεδιπλωθεί το μενού με τα παιχνίδια.



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΚΟΝΑ






 

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι τόσο για τα τελευταία δημοσιογραφικά νέα, για προγνωστικά Στοιχήματος, και για λαμβάνεις μέρος σε παρόμοιες κληρώσεις, μπορείς να γραφτείς εντελώς δωρεάν στο κανάλι μας στο Telegram πατώντας παρακάτω.



96 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page