top of page

Συνδρομή Παρολί - Οδηγός στρατηγικής για να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας.


Το παρολί είναι ένας απ'ο τους πιο ελκυστικούς τρόπους στοιχήματος. Είναι εκδίκηση των παικτών απέναντι στους bookmakers όταν ευνοούνται από την τύχη. Στο παρακάτω κείμενο θα δούμε το πως παίζεται, τις διάφορες κατηγορίες και το πως να αυξήσετε τις πιθανότητες νίκης σας στον ρομαντικό αυτόν τρόπο στοιχηματισμού που ονομάζεται παρολί.



Τι είναι το Παρολί (Parlay)

Το παρολί (ή Parlay στα Αγγλικά) είναι ο συνδυασμός δύο, τριών ή περισσότερων επιλογών σε ένα κουπόνι στοιχήματος. Οι προβλέψεις θα πρέπει να επιβεβαιωθούν στο σύνολό τους προκειμένου να πάτε ταμείο, ενώ οι αποδόσεις πολλαπλασιάζονται μεταξύ τους δίνοντας υπεραξία στο δελτίο σας. Θα το έχετε ακούσει επίσης ως συνδυαστικό στοίχημα ή – για τους πιο ψαγμένους – accumulator bet. Αυτό που κάνει το παρολί μία ενδιαφέρουσα στοιχηματική επιλογή είναι η τελική απόδοση που προσφέρει στον παίκτη.


Για παράδειγμα, αν έχετε επιλέξει να ποντάρετε σε τρεις διαφορετικές αναμετρήσεις και σε σημεία με απόδοση 1.70, 1.90 και 2.20 αντίστοιχα, θα δείτε την απόδοσή του συνδυαστικού παρολί να σκαρφαλώνει στο 1.70 X 1.90 X 2.20 = 7.10. Ασφαλώς οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος σας καθώς πρέπει να επιβεβαιωθούν και οι τρεις προβλέψεις σας για να πληρωθείτε. Ωστόσο, η απόδοση αξίζει το ρίσκο που θα πάρετε, ειδικά αν είστε παίκτης που δεν έχει τη διάθεση να ποντάρει μεγάλα ποσά σε μονά αποδεκτά γεγονότα.


Τα συστήματα στα παρολί

Πολλές φορές, οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα κουπόνι με «σύστημα». Δηλαδή ένα δελτίο το οποίο κοστίζει περισσότερο από ένα «ξερό» στοίχημα πολλαπλών επιλογών αλλά καλύπτει τον παίκτη στην περίπτωση που χάσει κάποια από τα σημεία στα οποία έχει ποντάρει.


Με τα χρόνια, τα συστήματα σε δυάδες, τριάδες ή και περισσότερους αγώνες έγιναν εξαιρετικά δημοφιλή. Τόσο που έχουν αποκτήσει πλέον το δικό τους φανατικό κοινό. Μάλιστα, οι παίκτες δε χρειάζονται πλέον το περίφημο βιβλιαράκι των επίγειων πρακτορείων για τα συστήματα, καθώς το λογισμικό της στοιχηματικής θα κάνει αυτόματα τους απαραίτητους υπολογισμούς.


Πως μπορούμε να στοιχηματίσουμε με Παρολί

Ας δούμε κάποια χαρακτηριστικά παραδείγματα στοιχηματισμού με παρολί για να κατανοήσουμε περισσότερο τον τρόπο που μπορούμε να παίξουμε αν σκοπός είναι να αυξήσουμε ρίσκο και πιθανά κέρδη:


Παράδειγμα με Παρολί 3 επιλογών

Στην παρακάτω εικόνα φαίνεται ένα παρόλι απο έναν απο τους τίπστερς μας εδώ στο Beat The Booker. Όπως βλέπετε, στο κάθε σημείο μπορεί να επιλεχθεί με διαφορετικό στοίχημα, όπως Γκολ/Γκολ, Διπλή Ευκαιρία, Οβερ/Άντερ, κλπ.




Τρεις επιλογές για το παρολί σας σε αρκετά μεγάλες αποδόσεις και υψηλό ρίσκο, καθώς πρέπει να επιβεβαιωθούν όλες για να πάτε ταμείο. Θα μπορούσατε φυσικά να έχετε πάει σε πιο safe επιλογές με μικρότερες αποδόσεις. Αλλά αυτό είναι κάτι που το αποφασίζετε εκείνη τη στιγμή με βάση την έμπνευση και τα χρήματα που διαθέτετε για στοιχηματισμό. Η συνολική απόδοση του παρολί σας φαίνεται συνήθως στο κάτω μέρος του δελτίου που έχετε δημιουργήσει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτή αγγίζει το 6.73, (δηλαδή 7 φορές σχεδόν τα λεφτά σας πίσω) το οποίο ασφαλώς δεν μπορεί να σας αφήσει ασυγκίνητους.


Ήρθε η ώρα του πονταρίσματος. Ανάλογα με τα χρήματα που διαθέτετε για στοιχηματισμό θα προκύψουν τα ανάλογα κέρδη. Αρκεί να προσθέσετε την αξία του πονταρίσματός σας στο αντίστοιχο κουτί για να δείτε το συνολικό ποσό που σας επιστρέφεται σε περίπτωση νίκης. Στο παράδειγμά μας ποντάραμε 10€, επιδιώκοντας να κερδίσουμε 67,30 €. Είμαστε πλέον έτοιμοι να τοποθετήσουμε το στοίχημά μας.


Παρολί Ενισχυμένης Απόδοσης

Παραπάνω καταδείξαμε τον τρόπο να τοποθετήσουμε ένα παρολί με λίγες επιλογές, μειώνοντας όσο είναι δυνατόν τις πιθανότητες ήττας κόντρα στον bookmaker. Υπάρχουν όμως και αυτοί που κυνηγούν το κάτι παραπάνω στα στοιχήματά τους. Οι στοιχηματικές εταιρείες τρέχουν συχνά προσφορές* που ενισχύουν τις αποδόσεις σας σε ένα παρολί. Φυσικά, όσο περισσότερες είναι οι επιλογές στο κουπόνι σας τόσο μεγαλύτερο το ποσοστό ενίσχυσης από την πλευρά της εταιρίας.


Επιλέγουμε λοιπόν την ανάλογη προσφορά στην στοιχηματική που παίζουμε και ξεκινάμε να δημιουργούμε το δελτίο μας. Όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες, έχοντας δημιουργήσει ένα παρολί με 4 πονταρίσματα, το ποσοστό ενίσχυσης ανέρχεται στο 10%, ενώ το ποσοστό ανεβαίνει στο 20% για παρολί 6 αγώνων.


Όπως καταλαβαίνετε οι πιθανότητες σε ένα παρολί με 6 αγώνες δεν είναι με το μέρος σας. Ωστόσο, η απόδοση είναι εξαιρετική και αξίζει το ποντάρισμα. Έστω και με ένα μικρό ποσό. Το μπόνους* που προσφέρει η εταιρία είναι εξίσου σημαντικό και θα πρέπει πάντα να το λαμβάνετε υπόψη σας. Η συγκεκριμένη προσφορά για παρολί – όπως και πολλές άλλες – συνοδεύονται από Όρους και Προϋποθέσεις που καλό είναι να διαβάσετε πριν τοποθετήσετε τα στοιχήματά σας.


Το παρολί είναι ένας αρκετά παρεξηγημένος τρόπος στοιχήματος. Ειδικά από τη στιγμή που όλα τα γεγονότα προσφέρονται πλέον ως μονά αποδεκτά. Για τους ρομαντικούς τους στοιχήματος είναι το πιο αγαπημένο ίσως στυλ παιχνιδιού. Και όχι άδικα, καθώς σας επιτρέπει να πιάσετε μία μεγάλη απόδοση συνδυάζοντας αρκετά ματς με ένα μικρό ποντάρισμα.


Οι επαγγελματίες παίκτες που εξειδικεύονται στο παρολί είναι πολύ λίγοι, και αυτό συμβαίνει διότι οι επαγγελματίες παίκτες συνήθως ποντάρουν μεγάλα ποσά και θέλουν να μειώσουν όσο γίνεται τις πιθανότητες να χαθεί το δελτίο. Αυτοί που παίζουν παρολί συνήθως χρησιμοποιούν ειδικούς αλγόριθμους και υπολογισμούς για να υπολογίζουν την πραγματική απόδοση και ταυτόχρονα τις πιθανότητες να κερδίσουν. Ένας από αυτούς, είναι ο δικός μας ο Paroloman. Αν θέλετε να μειώσετε το ρίσκο σας παίζοντας παρολί, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι μια συνδρομή ενός μήνα στον Paroloman και αυτό θα σας πείσει. Η συνδρομή του αυτή τη στιγμή είναι από τις φθηνότερες αλλά δεν θα είναι έτσι για καιρό. Αφήστε την δυσκολή δουλειά στον Paroloman και απλά δείτε την μπάνκα σας να γεμίζει κάθε μήνα. Από τον πρώτο του μήνα κιόλας, ο Paroloman έκλεισε τον μήνα με κέρδος περίπου 500€ και ήδη την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου έχει πάνω από 100€ κέρδος με επιστροφή κεφαλαίου (ROI) 78%!




 

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι τόσο για τα τελευταία δημοσιογραφικά νέα, για προγνωστικά Στοιχήματος, και για λαμβάνεις μέρος σε παρόμοιες κληρώσεις, μπορείς να γραφτείς εντελώς δωρεάν στο κανάλι μας στο Telegram πατώντας παρακάτω.



328 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page