top of page

Ο Γουέιν Ρούνι υπερασπίστηκε τον Μέσι, μετα το "θάψιμο" του Κριστιάνο Ρονάλντο για το MLS

Ο Γουέιν Ρούνι υπερασπίστηκε τον Λιονέλ Μέσι μετά την επίθεση του Κριστιάνο Ρονάλντο σχετικά με τη μετακίνησή του στο MLS και τη δήλωσή του ότι η λίγκα της Σαουδικής Αραβίας είναι πιο δυνατή.


Ρούνι, Μέσι και Ρονάλντο
Ρούνι, Μέσι και Ρονάλντο

Ο Μέσι έγινε επισήμως παίχτης της Ίντερ Μαϊάμι την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά ο Ρονάλντο δεν εντυπωσιάστηκε από την μεταγραφή αυτή. Ο πρώην "ανταγωνιστής" του, που αγωνίζεται προς το παρόν για την Αλ-Νασρ στη Σαουδική Αραβία, είπε σε δημοσιογράφους πως το "Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είναι πολύ καλύτερο από το αμερικανικό".


Τώρα ο παλιός συμπαίκτης του Ρονάλντο, Ρούνι, που βρίσκεται αυτήν την περίοδο πίσω από τα ινία της D.C. United οπου αγωνίζεται στην Αμερικάνικη MLS, υπερασπίστηκε τον Μέσι. Είπε στο The Athletic: "Αυτή η λίγκα [MLS] έχει όλες τις δυνατότητες να γίνει μία από τις μεγαλύτερες λίγκες. Βλέπετε πώς η Σαουδική Αραβία προσπαθεί να αποκτήσει συγκεκριμένους παίκτες. Οπότε για το MLS να αποκτήσει τον Μέσι ήταν κάτι μεγάλο. Πώς να δείξει καλύτερα ότι μπορεί να ανταγωνιστεί με τα πλούτη της Σαουδικής Αραβίας από το να αποκτήσει τον Μέσι;"


Ο Μέσι υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2025 αξίας έως και 60 εκατομμυρίων δολαρίων (£46 εκατομμύρια) ανά σεζόν. Ωστόσο, με τη νέα του ομάδα στην τελευταία θέση του Eastern Conference, ίσως να μην τον βρει εύκολο στο MLS. Σχετικά με την ποιότητα του πρωταθλήματος, ο Ρούνι δήλωσε: "Η ποιότητα είναι πολύ υψηλή σε αυτήν τη λίγκα. Ίσως είναι λίγο αδικημένη. Λαμβάνεις τηλέφωνα από μάνατζερς παιχτών και είναι σχεδόν προσβλητικό μερικές φορές για το επίπεδο παικτών που μου προσφέρουν - αρκετοί δεν είναι καν έτοιμοι ή αρκετά καλοί για να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα (MLS)"


Ο Μέσι έχει ήδη ενταχθεί στην Μαϊάμι από τον πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Σέρχιο Μπουσκέτς, ενώ υπάρχουν φήμες ότι οι Λουίς Σουάρες και Χορδί Άλμπα επίσης θα ακολουθήσουν. Μπορεί να κάνει το ντεμπούτο του απέναντι στη μεξικάνικη ομάδα Cruz Azul στο Leagues Cup την Παρασκευή βράδυ.

26 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page