top of page

Νέα κατηγορία συνδρομής. "Το δυνατό της ημέρας", για ποιούς είναι και τι να προσέξετε.


Ενώ πολλοί ασχολούνται με ενθουσιασμό σε μικρά στοιχήματα, υπάρχουν και αυτοί που ελκύονται από τη γοητεία του να τοποθετούν υψηλά στοιχήματα σε έναν μόνο αγώνα.



Για ποιούς λοιπόν είναι το "Το Δυνατό Της Ημέρας"; Είναι κατάλληλο για έμπειρους παίκτες με βαθιά κατανόηση του Στοιχήματος, μακροχρόνια εμπειρία και μια πειθαρχημένη προσέγγιση στη διαχείριση του κινδύνου.


Οι νέοι παίκτες ή παίκτες οι οποίοι παίζουν πιο χαλαρό Στοίχημα δίχως πλήρη κατανόηση για το πως ακριβώς δουλεύει η όλη βιομηχανία του Στοιχήματος, πως οι εταιρείες προσδιορίζουν τις αποδόσεις, και γενικότερα είναι δύσκολο να κατανοήσουν τους κινδύνους, να καταλάβουν πιο είναι το πραγματικό ρίσκο ή ακόμα και να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους. Συνήθως αποσκοπούν σε μεγάλα κέρδη και είναι πρόθυμοι να στοιχηματίσουν μικρά ως μεσαία ποσά.



Αν όμως αντιμετωπίσετε τον στοιχηματισμό σαν επένδυση και όχι σαν τζόγο μπορείτε πραγματικά να έχετε έσοδα. Άλλωστε το ίδιο συμβαίνει όταν αγοράζετε μετοχές ή κρυπτονομίσματα, εκτός κι αν θέλετε να πιστέψουμε ότι έχετε πληροφορίες κατευθείαν από την Wall Street το οποίο αν όντως ισχύει παρακαλώ πατήστε το “Χ” πάνω δεξιά, δεν έχετε καμία δουλειά στο ΒΤΒ (λίγο χιούμορ δεν βλάπτει).


Στο ΒΤΒ, στην κατηγορία Το Δυνατό της Ημέρας, θα κάνουμε ακριβώς αυτό, αντιμετωπίζουμε το στοίχημα σαν επένδυση. Κυνηγάμε σίγουρα και μικρο-μεσαία κέρδη από επιλεγμένα πρωταθλήματα αντί του να κυνηγάμε μεγάλες αποδόσεις ή συνδυασμούς πολλών αγώνων που θα δώσουν μεγάλα κέρδη με μικρότερο ποντάρισμα. Τα επιλεγμένα παιχνίδια δεν θα δίνονται σε καθημερινή βάση αλλά ανα δυο με τρεις ημέρες περίπου μέχρι να βρούμε την ιδανική ευκαιρία να ποντάρουμε σε ένα σημείο με αξία που έχει "ξεφύγει" απο τους bookmakers.


Οι περισσότεροι συνδρομητές που αγοράζουν την συνδρομή “Το Δυνατό της Ημέρας” είναι παίκτες που τους αρέσει η αγωνία των αποτελεσμάτων αλλά δεν έχουν χρόνο να ψάχνουν όλη την εβδομάδα να βρουν αγώνες και προγνωστικά ή να παίζουν σε καθημερινή βάση, και είναι κυρίως παίκτες που ποντάρουν μεγάλα ποσά σε ένα μόνο σημείο.


Πατώντας παρακάτω, μπορείτε να δείτε όλες τις διαθέσιμες συνδρομές και να αποφασίσετε ποιά ταιριάζει στην δική σας μπάνκα και στον δικό σας τρόπο παιχνιδιού.



 

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι τόσο για τα τελευταία δημοσιογραφικά νέα, για προγνωστικά Στοιχήματος, και για λαμβάνεις μέρος σε παρόμοιες κληρώσεις, μπορείς να γραφτείς εντελώς δωρεάν στο κανάλι μας στο Telegram πατώντας παρακάτω.



282 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page