top of page

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ! 50% Δωρεάν διάρκεια συνδρομής και κλήρωση Paysafe 50€.



Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και το ΒΤΒ είναι έτοιμο να τα γιορτάσει προσφέροντας σε 50% δωρεάν διάρκεια συνδρομής σε όλες τις νεές συνδρομές και ανανεώσεις!




Αν δεν έχεις ξεκινήσει ήδη την συνδρομή σου, τώρα είναι η ευκαιρία να το κάνεις. Μπες στην κλήρωση για μια κάρτα Paysafe 50€. Όπως πάντα, ή κλήρωση γίνεται ζωντανά και φανερά σε όλους.





Όπως ήδη ξέρεις, ο περασμένος μήνας έκλεισε με καθαρό κέρδος +785€ και ειδικά για τους τυχερούς που ξεκίνησαν κοντά στις 11 του μήνα, το κέρδος ήταν 1149€!!!

Στατιστικά, ο Δεκέμβριος είναι εύκολος μήνας και 4 στα 5 χρόνια έχει κλείσει θετικά, επομένως είναι η ιδανική ευκαιρία για κάποιον να ξεκινήσει την συνδρομή του έχοντας μεγάλες πιθανότητες κέρδους και παράλληλα να επωφεληθεί απο την προσφορά Χριστουγέννων. Πάμε μαζί να κλείσουμε ακόμα μια πετυχημένη χρονιά.



Φυσικά, για ότι λέμε υπάρχουν και οι αντίστοιχες αποδείξεις. Πατώντας παρακάτω μπορείς να δεις τις σχετικές πληροφορίες.


Για να δεις τις επιτυχίες του Νοέμβρη, πατα εδώ





Για να δεις το ιστορικό με όλη την πορεία του μήνα, πάτα εδω





Aν θέλεις κι έσυ να μπεις στην παρέα μας παίζοντας σωστό Στοίχημα, πάτα εδώ





21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


332 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page