top of page

ΑΕΚ: Στην αποστολή του Ιράν οι Χατζισαφί και Μοχαμαντί

Η εθνική του Ιράν θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια με την Ουρουγουάη και τη Σενεγάλη στην Αυστρία, εκεί θα βρίσκονται και οι δύο Ιρανοί παίκτες της Ένωσης.


Η ποδοσφαιρική ομάδα του Ιράν προπονείται επί αυστριακού εδάφους ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα πραγματοποιηθεί στα γήπεδα του Κατάρ.


Στα πλαίσια των φιλικών αναμετρήσεων, στα τέλη του Σεπτεμβρίου έχει προγραμματίσει να παίξει δύο παιχνίδια, ένα με την Ουρουγουάη στις 23/9 και ένα με τη Σενεγάλη στις 27/9.


Για αυτά τα ματς κλήθηκαν στην αποστολή οι παίκτες της ΑΕΚ, Εχσάν Χατζισαφί και Μιλάντ Μοχαμαντί, οι οποίοι υπολογίζονται από τον κόουτς Κάρλος Κεϊρόζ, ο οποίος επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία του Ιράν.


Δεν γίνεται να μην κάνουμε αναφορά και στον πρώην παίκτη του «Δικέφαλου» και νυν παίκτης της Ομόνοιας, τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, που βρίσκεται και αυτός στην αποστολή για τα φιλικά ματς.


Το Ιράν βρίσκεται σε δύσκολο όμιλο στο Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς έχει να αντιμετωπίσει τις Αγγλία, ΗΠΑ και Ουαλία. Για να προκριθεί στην επόμενη φάση «πληρώνει» 5.00 στη Stoiximan, αποδεικνύοντας είναι το αουτσάιντερ του γκρουπ.

0 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page