top of page

Στην αποστολή του Ολυμπιακού ο Μαρσέλο κόντρα στον Ατρόμητο

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή του Ολυμπιακού, ενόψει της σημερινής εντός έδρας αναμέτρησης με την ομάδα του Περιστερίου.



Η πρώτη αποστολή του Μίτσελ, μετά την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, έχει φυσικά ως σημείο αναφοράς την παρουσία του Μαρσέλο. Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ, που ανέβαζε ρυθμούς το τελευταίο χρονικό διάστημα στις προπονήσεις, βρίσκεται στους εκλεκτούς του Ισπανού τεχνικού, για τον αυριανό (2/10) εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο. Ακόμα, ο προπονητής του Ολυμπιακού συμπεριέλαβε στην αποστολή και τον νεοαποκτηθέντα Αλέξανδρο Πασχαλάκη, καθώς και τον Αμπουμπακάρ Καμαρά.


Αντίθετα, νοκ άουτ τέθηκαν ο Χάμες Ροντρίγκες, που επέστρεψε με ενοχλήσεις από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Κολομβίας, καθώς και οι Ουσεϊνού Μπα, Ουί Τζο Χουάνγκ και Τόμας Βατσλίκ. Ο Μίτσελ συμπεριέλαβε στην αποστολή τους εξής ποδοσφαιριστές: Αγκιμπού Καμαρά, Άβιλα, Μπακαμπού, Μπουχαλάκη, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ίνμπομ Χουάνγκ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρα, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκη, Μπιέλ, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλο, Τζολάκη, Βαλμπουενά, Βρουσάι και Βρσάλικο.


Η παρουσία του Μαρσέλο στην αποστολή δίνει σίγουρα ξεχωριστό χρώμα στο εντός έδρας παιχνίδι (2/10) με τον Ατρόμητο. Οι ερυθρόλευκοι, βέβαια, είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη σε απόδοση 1.30, ενώ η ισοπαλία «πληρώνει» 4.80 και η επικράτηση της ομάδας του Περιστερίου 13.50.

1 Προβολή0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page