top of page

Τσάμπιονς Λιγκ: Άνετη με Έντιν Τζέκο η Ίντερ.

Την πρώτη της νίκη στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ πανηγύρισε η Ίντερ, η οποία επικράτησε εκτός έδρας της Βικτόρια Πλζεν με σκορ 2-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής, ο Έντιν Τζέκο που έγινε ο δεύτερος γηραιότερος ποδοσφαιριστής, μετά τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, που σκοράρει και μοιράζει ασίστ στο ίδιο ματς.



Μόλις στο 20’, ο Βόσνιος επιθετικός μετουσίωσε την υπεροχή της ομάδας του σε γκολ, βάζοντάς τη με ένα πανέμορφο τελείωμα μπροστά στο σκορ.


Η Ίντερ ανέλαβε τα ηνία. Κυκλοφορούσε σωστά την μπάλα και περιόριζε σημαντικά τις επιθετικές προσπάθειες των γηπεδούχων. Η Πλζεν ήξερε πως το έργο της ήταν δύσκολο και δυστυχώς για την ίδια δεν κατάφερε να βρει επιθετική λύση.



Η… ρευστότητα του 1-0, ωστόσο, ανάγκαζε την Ίντερ να αναζητήσει και το δεύτερο γκολ που βάσει της εικόνας… θα τελείωνε το ματς. Για καλή της τύχη τα κατάφερε στο 70’, όταν ο Τζέκο – αυτή τη φορά σε ρόλο δημιουργού- έστρωσε στον Ντάφρις και ο Ολλανδός δεν είχε πρόβλημα να γράψει το τελικό 2-0.


Μετά την ήττα στην πρεμιέρα, λοιπόν, από την Μπάγερν Μονάχου, οι «νερατζούρι» πανηγύρισαν το πρώτο τους τρίποντο στον «όμιλο του θανάτου», όπου συμμετέχει και η Μπαρτσελόνα.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βικτόρια Πλζεν (Μιχάλ Μπίλεκ): Στάνεκ, Χάβελ (76’ Χόλικ), Χέιντα, Πέρνιτσα, Γιεμέλκα, Κάλβαχ (76’ Εντιαγέ), Μπούχα, Μοσκέρα, Βλκάνοβα (85’ Τσέρμακ), Σίκορα (72’ Γίρκα), Τσορί (72’ Μπάσεϊ)

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Ονάνα, Σκρίνιαρ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι (63’ Ντ’ Αμπρόζιο), Ντάμφρις, Μπαρέλα (72’ Γκαλιαρντίνι), Μπρόζοβιτς (84’ Ασλάνι), Μχιταριάν (72’ Τσαλχάνογλου), Γκόσενς, Τζέκο, Κορέα (72’ Μαρτίνες)

1 Προβολή0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page