top of page

Τσάμπιονς Λιγκ: «Μπλόκο» του Βλαχοδήμου στη Γιουβέντους

Τεράστιο διπλό (1-2) της Μπενφίκα στο Τορίνο, που αλλάζει τα δεδομένα για την πρόκριση στον 8ο όμιλο, ενώ η Τσέλσι «κόλλησε» στο 1-1 με τη Σάλτσμπουργκ στο πρώτο ματς του Πότερ στην τεχνική ηγεσία της.


Η σπουδαία εκτός έδρας νίκη (1-2) της Μπενφίκα επί της Γιουβέντους, ήταν το αποτέλεσμα που ξεχώρισε από το χθεσινό (14/9) πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ. Ακόμα, στο ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι, ο Πότερ δεν κατάφερε να την οδηγήσει στη νίκη (1-1) κόντρα στη Σάλτσμπουργκ. Ο Χάαλαντ σκόραρε και κόντρα στην «πρώην» Ντόρτμουντ, στη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με 2-1.


5ος όμιλος

Ο Πότερ δεν έκανε «μαγικά» και στο ντεμπούτο του η Τσέλσι «γκέλαρε» (1-1) εντός έδρας με τη Σάλτσμπουργκ. Οι «μπλε» ήταν καλύτεροι και προηγήθηκαν με τον Στέρλινγκ στο 48΄, όμως, στο 75΄ ο Οκαφόρ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Αντίθετα η Μίλαν δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και επικράτησε 3-1, με τα γκολ των Ζιρού (45΄, πεν.), Σαλεμάκερς (47΄) και Πομπέγκα (77΄), ενώ οι Κροάτες είχαν μειώσει με τον Όρσιτς στο 56΄.


Μίλαν - Ντίναμο Ζάγκρεμπ 3-1 (45' Ζιρού, 47' Σαλεμάκερς, 77' Πομπέγκα / 56' Όρσιτς)

Τσέλσι - Σάλτσμπουργκ 1-1 (48' Στέρλινγκ / 75' Οκαφόρ)


6ος όμιλος

Η Λειψία ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα στο «Μπεναμπέου», όμως, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες της και η Ρεάλ Μαδρίτης την τιμώρησε με δυο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ο Βαλβέρδε σκόραρε στο 80΄, ο Ασένσιο διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στις καθυστερήσεις και η «Βασίλισσα» έκανε το δύο στα δύο. Στο άλλο ματς του ομίλου η Σέλτικ ήταν καλύτερη από την Σαχτάρ Ντόνετσκ, «έφυγε», όμως, με τον έναν βαθμό (1-1).

Σαχτάρ - Σέλτικ 1-1 (29' Μούντρικ / 10' Μπονταρένκο, αυτ.)

Ρεάλ Μαδρίτης - Λειψία 2-0 (80' Βαλβέρδε, 90+1' Ασένσιο-)

7ος όμιλος

Το εντυπωσιακό γκολ του Χάαλαντ κόντρα στην… πρώην Ντόρτμουντ «σφράγισε» την ανατροπή της Μάντσεστερ Σίτι, που επικράτησαν με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί στο 56΄ με τον Μπέλινχαμ, ενώ στο 80΄ ο Στόουνς ισοφάρισε για τους «Πολίτες». Στο άλλο παιχνίδι η Σεβίλλη δεν τα κατάφερε ούτε κόντρα στην Κοπεγχάγη, με την οποία αναδείχτηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα.


Μάντσεστερ Σίτι - Ντόρτμουντ 2-1 (80' Στόουνς, 84' Χάαλαντ / 56' Μπέλινχαμ)

Κοπεγχάγη - Σεβίλλη 0-0


8ος όμιλος

Έβαλε «φωτιά» στον 8ο όμιλο η Μπενφίκα με την σπουδαία εκτός έδρας νίκη της με 2-1 επί της Γιουβέντους και πλέον έχει αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι Ιταλοί άνοιξαν το σκορ στο 4΄ με τον Μίλικ, όμως, η ομάδα του Βλαχοδήμου κατάφερε να κάνει την ανατροπή με τα γκολ των Μάριο (43΄ πεν.) και Νέρες (55΄). Η Μακάμπι Χάιφα έκανε το «λάθος» να προηγηθεί κόντρα στη Παρί Σεν Ζερμέν, που «απάντησε» με τους Μέσι (37΄), Εμπαπέ (69΄) και Νεϊμάρ (88΄).

Μακάμπι Χάιφα - Παρί Σεν Ζερμέν 1-3 (24' Σερί / 37' Μέσι, 69' Εμπαπέ, 88' Νεϊμάρ)

Γιουβέντους - Μπενφίκα 1-2 (4' Μίλικ / 43' Μάριο, 55' Νέρες)

2 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page