top of page

Σουπερ Λιγκ: Έχασε βαθμούς και μεγάλη ευκαιρία η ΑΕΚ

Η ομάδα του Αλμέιδα δεν εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία στο ντέρμπι της Λεωφόρου και δεν μείωσε τη διαφορά της (-6) από την κορυφή της βαθμολογίας, καθώς «γκέλαρε» (1-1) εκτός έδρας απέναντι στον σκληροτράχηλο Αστέρα Τρίπολης.

Το νικηφόρο σερί (εφτά αγώνων) για την ΑΕΚ σταμάτησε στην Τρίπολη, όπου και παραχώρησε ισοπαλία (1-1) απέναντι στον μαχητικό Αστέρα. Η ομάδα του Αλμέιδα έχασε σπουδαία ευκαιρία να μειώσει στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά της από την κορυφή της βαθμολογίας και τον Παναθηναϊκό, που αναδείχτηκε, επίσης, ισόπαλος (1-1) με τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της Λεωφόρου.


Το παιχνίδι «σημαδεύτηκε» και από τον σοβαρό τραυματισμό του Ελίασον, από μαρκάρισμα του Τζουγκάνοβιτς, στο 20ο λεπτό. Ο Σουηδός εξτρέμ της ΑΕΚ έγινε αναγκαστική αλλαγή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ στη θέση του πέρασε ο Άμραμπατ. Ο τελευταίος ήταν και αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 52΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Γκατσίνοβιτς, μετά από μαρκάρισμα του Σίτο, μέσα στη μεγάλη περιοχή. Η ΑΕΚ δεν κατάφερε, όμως, να διατηρήσει το προβάδισμα, καθώς έξι λεπτά αργότερα ο Κρεσπί με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.


Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Καστάνο, Καρμόνα, Τασουλής, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Κρεσπί (90+5'), Σίτο (75' Τιλίκα), Ριέρα (84' Μπενίτο), Μπαράλες (84' Άλβαρες).

ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Μοχαμάντι (80' Μάνταλος), Τζαβέλλας, Μήτογλου, Ρότα, Σιμάνσκι (80' Γιόνσον), Πινέδα (46' Γιόνσον), Γκατσίνοβιτς, Ελίασον (20' Άμραμπατ), Αραούχο, Γκαρσία.

3 Προβολές0 Σχόλια

Comments


bottom of page