top of page

Σούπερ Λιγκ: Ντέρμπι στην Τούμπα, πρεμιέρα για την «Αγιά Σοφιά»

Ενημερωθείτε για τα ματς που ακολουθούν την επόμενη αγωνιστική, δεσπόζει το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός. Επίσης, υπάρχουν αποδόσεις των αγώνων και του νικητή διοργάνωσης.


Την 1η Οκτωβρίου επιστρέφει η δράση στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά την προσωρινή διακοπή για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων. Από το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής ξεχωρίζει το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Κοντράρονται οι δύο πρώτοι της βαθμολογίας, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να απειλεί το νικηφόρο σερί του «τριφυλλιού».


Σύμφωνα με τις αρχικές αποδόσεις, ο ΠΑΟΚ προσφέρεται οριακό φαβορί με τιμή 2.22 στη Stoiximan. Στο 3.50 πλασάρεται ο Παναθηναϊκός και η ισοπαλία στο 3.20. Οι «πράσινοι» κέρδισαν στην Τούμπα για τελευταία φορά το 2017, έκτοτε έχουν απολογισμό 0-3-6, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.


Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο νεόκτιστο γήπεδό της, στην «Αγιά Σοφιά», υποδεχόμενη τον Ιωνικό. Επιτέλους, έφτασε η στιγμή για τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι περίμεναν χρόνια αυτό το γεγονός. Η «ΟΠΑΠ Arena» αναμένεται κατάμεστη. Ο άσος της Ένωσης δεν ξεπερνάει το 1.30 (στο 1.27), στο 5.60 είναι το «Χ» και το διπλό στο 12.00.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης στροφής. Εκκρεμούν οι ακριβείς ημερομηνίες και ώρες των αγώνων.




0 Προβολές0 Σχόλια

Comments


bottom of page