top of page

Η Brighton ετοιμάζει μεταγραφική κίνηση για την απόκτηση του Γιάννη Κωνσταντέλια


Η Brighton ετοιμάζεται για μεταγραφική κίνηση για την απόκτηση του Γιάννη Κωνσταντέλια, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδονται από το Football Insider.


Η ομάδα της Premier League έχει επιλέξει τον ταλαντούχο επιθετικό του ΠΑΟΚ ως έναν από τους κορυφαίους μεταγραφικούς στόχους της για το χειμερινό παράθυρο μεταγραφών.


Οι "Γλάροι" έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για μια πιθανή συμφωνία με τον Κωνσταντέλια, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027.


Ο 20χρονος έχει σκοράρει τέσσερα γκολ και έχει παραχωρήσει δύο ασίστ σε 15 αγώνες στην Ελληνική Super League φέτος, ενώ συνολικά έχει επτά γκολ και τέσσερις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.


Έχει επίσης κάνει τέσσερις εμφανίσεις με την Εθνική Ελλάδος από τότε που εντάχθηκε στην ομάδα πέρσι, σκοράροντας ένα γκολ. Ο νεαρός επιθετικός-χαφ έχει παίξει τόσο στο κέντρο της επίθεσης όσο και στο αριστερό άκρο φέτος.


Ο Κωνσταντέλιας έχει συμβάλλει στην φετινή πορεία του ΠΑΟΚ που βρίσκεται κορυφής της βαθμολογίας στην Ελληνική Σούπερ Λιγκ, και έχει ξεκινήσει βασικός 10 φορές σε συνολικά 16 εμφανίσεις.


Επίσης, έκανε τρεις εκκινήσεις στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας στο Europa Conference League φέτος, όπου προκρίθηκαν ως πρωταθλητές του ομίλου G χωρίς ήττα.


Ο Κωνσταντέλιας έχει περάσει από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ από το 2013 και έχει αγωνιστεί σε 73 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.


Αν θέλεις να ενημερώνεσαι τόσο για τα τελευταία δημοσιογραφικά νέα, οσο και για προγνωστικά Στοιχήματος, μπορείς να γραφτείς εντελώς δωρεάν στο κανάλι μας στο Τέλαγκραμ πατώντας παρακάτω.



17 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page