top of page

Η ώρα της απόφασης πλησιάζει για τον Εμπαπέ.


Στο δράμα που συνεχώς εξελίσσεται γύρω από το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ, τα φώτα της δημοσιότητας επιστρέφουν στον Γάλλο σούπερσταρ, καθώς η ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης επανέρχεται.


Η μετακίνηση του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν, μπορεί να αποφασιστεί σχετικά γρήγορα, σύμφωνα με τη L'Equipe.


Ο προορισμός του 25χρονου στο πού θα παίξει την επόμενη σεζόν έχει καταστεί θέμα πολλών συζητήσεων, με το συμβόλαιό του στην Παρί να λήγει στο τέλος της σεζόν, αλλά σύντομα θα υπάρξει μια απάντηση.


Οι σύλλογοι μπορούν να συζητήσουν άμεσα μια μετακίνηση για το καλοκαίρι με τον Εμπαπέ τώρα που έχει έρθει ο Ιανουάριος και η Ρεάλ, που έχει συνδεθεί περισσότερο, έχει ήδη δηλώσει ότι θέλει μια άμεση απόφαση από τον Γάλλο διεθνή. Αυτό έρχεται μετά την τελευταία της εμπειρία που είχε με τον Εμπαπέ το 2022, όταν διεξήχθησαν μακρές διαπραγματεύσεις πριν αποφασίσει να τελικά παραμείνει στο Παρί.


Αυτή τη φορά, ο Εμπαπέ θέλει να πάρει μια απόφαση γρήγορα και, όπως αναφέρεται, είναι ανυπόμονος να διαπραγματευτεί το μέλλον του. Ανέφερε την Πέμπτη ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα να φύγει, αλλά ότι η Παρί θα προστατευθεί οικονομικά αν αποφασίσει να φύγει ελεύθερος (καθώς θα απαλείψει μπόνους παραμονής έως και 100 εκατομμύρια ευρώ).


Αν θέλεις να ενημερώνεσαι τόσο για τα τελευταία δημοσιογραφικά νέα, οσο και για προγνωστικά Στοιχήματος, μπορείς να γραφτείς εντελώς δωρεάν στο κανάλι μας στο Τέλαγκραμ πατώντας παρακάτω.



25 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page