top of page

Ο Πάολο Μαλντίνι κοντά την Αλ Αχλί για τη θέση του αθλητικού διευθυντή.

Λίγες ημέρες μετά τον "χωρισμό" του με τη Μίλαν, ο Πάολο Μαλντίνι φαίνεται να είναι υποψήφιος για τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή στην Αλ Αχλί.


Πάολο Μαλντίνι
Πάολο Μαλντίνι

Ο Πάολο Μαλντίνι είχε εξαιρετική επίδοση ως διοικητικό στέλεχος στη Μίλαν τα τελευταία χρόνια και συνέβαλε σημαντικά στην επιστροφή της ομάδας στην κορυφή της Ιταλίας και την δυνατή επιστροφή της στην Ευρώπη. Παρόλα αυτά, αυτό δεν αρκούσε για να ανανεωθεί η συμβίωσή του με την ομάδα και να συνεχίσει στη νέα σεζόν.


Αντίθετα, η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή αθλητικού διευθυντή, απομακρύνοντας τόσο τον θρύλο της ομάδας όσο και τον Μασάρα. Αυτή η απόφαση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους φιλάθλους.


Ωστόσο, ο Μαλντίνι, με το κύρος και την πείρα του, δεν είναι πιθανό να παραμείνει για καιρό άνεργος. Σύμφωνα με αναφορές από την Ιταλία, φαίνεται ότι είναι σε συζητήσεις με την Αλ Αχλί.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το "Tuttomercatoweb", ο Μαλντίνι βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους και αρκετά κοντά για τη θέση του αθλητικού διευθυντή στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και έχουν ήδη διεξαχθεί πρώτες συνομιλίες.


Τα τελευταία ημέρες, η Αλ Αχλί έχει εμφανιστεί έντονα στο προσκήνιο, με τον πρόεδρό της να ταξιδεύει στο Λονδίνο για να συναντηθεί με τον Ζοζέ Μουρίνιο, αλλά δεν έχει καταφέρει ακόμα να τον πείσει να υπογράψει.











4 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page