top of page

Ο Μπαπέ έμεινε εκτός αποστολής της Παρί από την προετοιμασία στην Ιαπωνία

Όπως αναφέραμε στο χθεσινό άρθρο, η Παρί ήταν αποφασισμένη να τα παίξει "όλα για όλα" προσφέροντας στον Γάλλο το μυθικό ποσό τους 1 δις Ευρώ για 10ετές συμβόλαιο. Ο Μπαπέ αρνήθηκε την προσφορά και η Παρί αποφάσισε να του βάλει πωλητήριο.



Η Παρί είναι πεπεισμένη ότι ο Μπαπέ έχει ήδη συμφωνήσει να μετακομίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης ως ελεύθερος παίκτης στο τέλος της σεζόν, σύμφωνα με την L'Equipe. Η ομάδα του Παρισιού φέρεται να μην επιτρέπει στον 24χρονο να αγωνιστεί ξανά για το σύλλογο και του βάζει πωλητήριο.


Ο Μπαπέ έχει δηλώσει εδώ και καιρό πως δεν έχει πρόθεση να παραμείνει πέραν της λήξης του τρέχοντος συμβολαίου του, το οποίο λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, η Παρί δεν θέλει να τον αφήσει δωρεάν και τώρα επιδιώκει να αποκαταστήσει τουλάχιστον μέρος από τα 180 εκατομμύρια ευρώ που ξόδεψε για τον παίκτη το 2017.


Αναμένεται πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι ανάμεσα στις ενδιαφερόμενες ομάδες για τον Μπαπέ. Οι Μπλάνκος δεν φαίνεται να διαθέτουν επιθετικό με καθοριστικό ρόλο στην ομάδα τους για την επόμενη σεζόν, μετά την αναχώρηση του περυσινού νικητή της Χρυσής Μπάλας, Καρίμ Μπενζεμά, για την ομάδα Al-Ittihad στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας τον περασμένο μήνα. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετές ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την υπογραφή του Μπαπέ, σύμφωνα με το The Athletic, μια από αυτές είναι και η Λίβερπουλ.


Η PSG θα δεχθεί προσφορές για τον παίκτη, ο οποίος φαίνεται πλέον σίγουρος πως θα παίξει για άλλη ομάδα μακριά από το Parc des Princes την επόμενη σεζόν.


7 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page