top of page

Nations League Κανάλι: Πού θα δούμε τα ματς

Πλούσιο το αποψινό πρόγραμμα στο Nations League, με 7 σπουδαίες αναμετρήσεις και μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Διαβάστε παρακάτω, το κανάλι που θα μεταδώσει τους αγώνες για τις επερχόμενες αγωνιστικές και τις μάχες της Εθνικής Ελλάδος.



Η δράση στο Nations League κορυφώνεται στα ευρωπαϊκά γήπεδα, με άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, όπως αυτή ανάμεσα σε στην Ιταλία και την Αγγλία, αλλά και το παιχνίδι της Γερμανίας με την Ουγγαρία, για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης.


Nations League 2022 Κανάλι

Όλα τα ματς θα μεταδοθούν από τη συνδρομητική πλατφόρμα της Nova, καθώς ο σταθμός έχει αναλάβει να στεγάσει τηλεοπτικά τις αναμετρήσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο του Nations League.


Αξίζει να αναφέρουμε πως, οι προσπάθειες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος δεν θα προβληθούν μόνο από τα κανάλια της Nova, μιας και το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να τις παρακολουθήσει και μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Το εν λόγω κανάλι, μάλιστα, δεν θα αρκεστεί μόνο στα παιχνίδια της ομάδας του Γουστάβο Πογιέτ, αλλά θα προβάλει και τους σημαντικότερους αγώνες που θα λάβουν χώρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα, όπως το Ιταλία - Αγγλία (23/9, 21:45) καθώς και το Αγγλία - Γερμανία (26/9, 21:45).


Nations League Nova

Όπως προαναφέραμε, η Nova έχει αναλάβει την αποκλειστικότητα σχετικά με την μετάδοση των αγώνων του Nations League. Ειδικότερα, η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν αφορά μόνο τα ματς που λαμβάνουν χώρα το τρέχον διάστημα, αλλά συμπεριλαμβάνουν και αυτά που θα γίνουν μέχρι το 2028. Δείτε πως μπορείτε να παρακολουθήσετε τους αγώνες σήμερα.

Πιο αναλυτικά, τα παιχνίδια που θα μπορούμε να απολαύσουμε μέσα από τη Nova είναι τα εξής:

  • Το UEFA Nations League, που διεξάγεται το 2022 και αυτά που θα διεξαχθούν το 2024 και 2026.

  • Το UEFA Nations League Finals που θα διεξαχθεί το 2023, 2025 και 2027 (σ.σ. σε περίπτωση συμμετοχής της Εθνικής μας ομάδας, οι συγκεκριμένοι αγώνες της θα μεταδίδονται απευθείας).

  • Το Nations League 2022 που διεξάγεται το διάστημα Ιούνιος-Σεπτέμβριος του 2022 και τα Finals τον Ιούνιο του 2023 με μορφή Final Four. Ακολούθως, το UEFA Nations League αναμένεται να πραγματοποιηθεί από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Νοέμβριο μαζί με τους Τελικούς τον Ιούνιο σε παρόμοιο format.






0 Προβολές0 Σχόλια

Comentários


bottom of page