top of page

Απογοήτευσε ξανά ο Ονανά. Το σουτ του Σανέ πέρασε "μέσα από τα χέρια του"

Ακόμα μια γκάφα απο τον Αντρέ Ονανά και αυτή τη φορα κάτω από τα εκθαμβωτικά φώτα του Τσάμπιονς Λιγκ ενάντια στη Μπάγερν δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη, "χαρίζοντας" το πρώτο γκολ του στη Μπάγερν.


Απογοητευμένος με τον εαυτό του ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας
Απογοητευμένος με τον εαυτό του ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας

Η ικανότητα του Ονανά στο παιχνίδι με τη μπάλα είναι διεθνώς αναγνωρισμένη, και τώρα είναι επίσης διάσημη και η ανικανότητά του να μπλοκάρει τα σουτ. Το σούτ του Σάνε, που άνοιξε το σκορ με την πρώτη προσπάθεια της Μπάγερν στο τέρμα, ήταν σουτ προπόνησης για έναν έμπειρο τερματοφύλακα: από μακριά, κεντρικά και με λίγη δύναμη.


Αλλά κάπως πέρασε από τα χέρια του διεθνούς τερματοφύλακα του Καμερούν και κατέληξε στα δίχτυα, αναιρώντας όλη τη σκληρή δουλειά της Γιουνάιτεντ στα αρχικά στάδια του παιχνιδιού. Οι Κόκκινοι Διάβολοι επέλεξαν να αφήσουν τον Νταβίντ Ντε Χέα να φύγει, αφού φαινόταν ότι η ικανότητά του να αποκρούει βασικά σουτ όλο ένα και μειωνόταν, αλλά φαίνεται ότι ο αντικαταστάτης του είναι εξίσου επιρρεπής στα λάθη.


Στην συνέντευξη πριν από τον αγώνα, τον ρώτησαν αν τον ενοχλεί το γεγονός ότι η ικανότητά του ως "φτιάχνει παιχνίδι" προσελκύει περισσότερη προσοχή από τη δυνατότητά του να σώζει σουτ και επέμεινε ότι είναι ικανός να κάνει αποκρούσεις όσο και να στέλνει πάσες. Είπε επίσης ότι είναι ευτυχής που οι συμπαίκτες του μπορούν να τον "κατηγορούν". Μετά από ένα αποτρόπαιο λάθος στον μεγαλύτερο αγώνα μέχρι στιγμής, όχι μόνο δέχτηκε 14 γκολ στα πρώτα του έξι παιχνίδια, αλλά πρέπει να συνηθίσει και περισσότερη κριτική από φιλάθλους που θα τον κατηγορούν για την ικανότητά του.


Τουλάχιστον μετά τον αγώνα προσπάθησε να αναλάβει την ευθύνη πλήρως. "Εγώ είμαι αυτός που "έριξα" την ομάδα. Η ομάδα ήταν καλή, νομίζω ότι εξαιτίας μου δεν κερδίσαμε τον αγώνα", δήλωσε ο Ονανά στο TNT Sports. "Αυτή είναι η ζωή του τερματοφύλακα. Ήταν το καθοριστικό σημείο. Πρέπει να μάθω από αυτό, να είμαι δυνατός, να προχωρήσω. Έχω πολλά να αποδείξω. Η αρχή μου στο Μάντσεστερ δεν είναι όπως την ήθελα. Αυτό ήταν πιθανότατα το χειρότερο μου παιχνίδι. Είναι δύσκολο, είναι μια δύσκολη περίοδος."

10 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page