top of page

Premier League: Με υπογραφή Ντε Μπρόινε η Σίτι πέρασε από το Λέστερ

Με ένα αριστουργηματικό γκολ ο Κέβιν Ντε Μπρόινε υπέγραψε τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με 1-0 επί της Λέστερ και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.


Τι κι αν ο Έρλινγκ Χάαλαντ έμεινε εκτός αποστολής εξαιτίας του μικροτραυματισμού του, η Μάντσεστερ Σίτι ίδρωσε αλλά απέδρασε από το Λέστερ με 1-0 χάρη σε ένα μοναδικής ομορφιάς τέρμα του Κέβιν Ντε Μπρόινε.


Σε μια αναμέτρηση που από το πρώτο λεπτό είχε δυνατό ρυθμό, η ομάδα του Γκουαρδιόλα απειλούσε διαρκώς την εστία των γηπεδούχων. Στο 16' ο Μπερνάντο Σίλβα με με ένα δυνατό σουτ, έφτασε κοντά στο να ανοίξει το σκορ για τους «πολίτες», ωστόσο ο εκπληκτικός Γουόρντ έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ. Οι αλεπούδες βέβαια δεν έμειναν με... σταυρωμένα τα χέρια απειλώντας στο 24' με ένα γύρισμα του Μπαρνς, με τις δύο ομάδες ωστόσο να οδηγούνται στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.


Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, η Σίτι έδειξε τις «άγριες διαθέσεις» της με τον Ρόδρι στο 46' που έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα, στο 49' ο Ντε Μπρόινε έκανε το 1-0 με μια φοβερή εκτέλεση φάουλ.


Η πίεση από πλευράς Λέστερ αυξήθηκε στη συνέχεια, με τον Τίλεμανς να έχει δοκάρι στο 53', χωρίς βέβαια να καταφέρνουν οι γηπεδούχοι να πάρουν κάτι από το ματς, που βρήκε νικητές στο τελευταίο σφύριγμα τους πρωταθλητές Αγγλίας.


Έτσι λοιπόν, η ομάδα του Καταλανού τεχνικού, σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας και περιμένει μια πιθανή γκέλα της πρωτοπόρου Άρσεναλ αύριο κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ (30/10,16:00).

1 Προβολή0 Σχόλια

Comments


bottom of page