top of page

Ο Κουίνσι Πρόμες θα δικαστεί για το λαθρεμπόριο 1370 κιλών κοκαΐνης.

Έγινε ενημέρωση: 31 Μαΐ 2023

Η Εισαγγελία έχει επιβεβαιώσει ότι ο Πρόμες κατηγορείται για την εισαγωγή 1370 κιλών ναρκωτικού σε δύο παρτίδες, οι οποίες κατασχέθηκαν στο Άμπερπ το 2020.

Κουίνσι Πρόμες στο Euro 2020
Κουίνσι Πρόμες στο Euro 2020

Μια προκαταρκτική ακρόαση είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στην Ολλανδία τη Δευτέρα, 5 Ιουνίου.


Ο Πρόμες, ο οποίος αυτήν τη στιγμή αγωνίζεται στη Ρωσία με τη Σπαρτάκ Μόσχας, αντιμετωπίζει επίσης κατηγορία για επιδείνωση βαριάς σωματικής βλάβης, καθώς προέκυψαν νέα στοιχεία σχετικά με ένα περιστατικό μαχαιρώματος.


Ο 31χρονος φέρεται να μαχαίρωσε τον ξάδελφό του στο γόνατο κατά τη διάρκεια οικογενειακής εκδήλωσης. Ο Πρόμες έχει αρνηθεί προηγουμένως τις κατηγορίες, αλλά έχει καταγραφεί να ομολογεί το μαχαίρωμα σε ηχογράφηση της αστυνομίας. Η τελευταία μέρος αυτής της υπόθεσης θα ακουστεί την επόμενη Δευτέρα.


Οι Ολλανδικές εισαγγελείς έχουν ζητήσει νωρίτερα τη φυλάκιση του Πρόμες για το περιστατικό, όπως αναφέρει το France 24.


"Η εισαγγελία ζήτησε δύο χρόνια κατά του άνδρα που υποπτεύεται για το μαχαίρωμα του ξαδέλφου του στο γόνατο", δήλωσαν οι εισαγγελείς σε ανακοίνωσή τους.


Ο Πρόμες βρίσκεται στη δεύτερη θητεία του στη Σπαρτάκ Μόσχας και έχει αγωνιστεί επίσης για την FC Twente, τη Σεβίλλη και την Άγιαξ κατά τη διάρκεια της καριέρας του, καθώς και έχει συγκεντρώσει 50 εθνικές συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Ολλανδίας.



33 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page