ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ BEAT THE BOOKER

Η ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ ΝΟΜΙΜΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BEAT THE BOOKER

Η σελιδα Beat The Booker δημιουργήθηκε ως ενημερωτική σελίδα πρόβλεψης αποτελεσμάτων αγώνων ποδοσφαίρου. Αντιθέτως με άλλες σελίδες προνγωστικών, αντί να σας δίνει χύμα παιχνίδια αφήνοντας σας δύσκολες επιλογές, σας παρέχει συγκεκριμένες προτάσεις καθημερινά (παρολί, συστήματα, live, κλπ) και κάνει το ποντάρισμα σας πιό εύκολο και πιο γρήγορο. 

ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑΜΕΙΑ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΕΛΙΔΑ "ΤΑΜΕΙΑ" ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΕΝΟΥ

ΕΞΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ

ΣΥΝΕΧΕΣ ΚΕΡΔΟΣ

Το Beat The Booker σας προσφέρει μέσο κέρδος περίπου 300€ κάθε μήνα. Σταματήστε να χάνετε τα χρηματά σας στο Στοίχημα και αρχίστε να βγάζετε ένα επιπλέον εισόδημα μαζί μας.

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Βαρεθήκατε να ακούτε για ανύπαρκτα ταμεία; Το ίδιο κι εμείς! Γι'αυτο είμαστε υπερηφανα η μόνη σελίδα προγνωστικών η οποία κρατάει καταγεγραμμένο ιστορικό αποτελεσμάτων και μπάνκας τα οποία είναι ανοίχτα και προσβάσιμα προς όλους. 

Σας παρέχουμε προγνωστικά με μεσαίες ή μεγάλες αποδόσεις προσέχοντας πάντα να μην εκθέτουμε τα χρήματά σας σε μεγάλο ρίσκο και σκοπό να κερδίζετε δυο φορές το ποσό που έχετε ποντάρει.

ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Αντιθέτως με άλλες σελίδες προγνωστικών, δεν σας πετάμε άπλετα παιχνίδια αφηνοντάς σας στην τύχη τους. Σας δίνουμε συγκεκριμένες προτάσεις και συνδυασμούς για μεγαλύτερη ευκολία 

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΠΛΗΘΩΡΑ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ

Σας δίνουμε προγνωστικά καθημερινά και με πολλά παιχνίδια να επιλέξετε. Μην πετάτε τα χρήματά σας σε σελίδες που σας δίνουν σπάνια παιχνίδια χάνοντας τις ημέρες της συνδρομής σας.

Όλες οι πληρωμές γίνονται με ασφάλεια χρησιμόποιωντας πρωτόκολλο SSL. Το Beat The Booker υπόσχεται οτι δεν θα δώσει ποτέ τα στοιχεία ή τα προσωπικά σας δεδομένα για διαφημιστικούς σκοπούς.

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΛΤΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

https://www.facebook.com/BeatTheBooker

© 2018 Beat The Booker

eeep-logo.png

Το Περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι ενημερωτικού χαρακτήρα. Διευκρινίζεται ότι ο ιστότοπος www.beatthebooker.com δεν είναι στοιχηματική εταιρεία, αλλά ιστοσελίδα παροχής προγνωστικών και ενημερωτικού περιεχομένου για το στοίχημα. Οι προτάσεις δεν είναι δεσμευτικές και δεν αποτελούν οδηγό σίγουρης επιτυχίας. Η είσοδος στα μέλη επιτρέπεται στα άτομα άνω των 18 ετών και είναι ευθύνη των ιδίων των μελών να παρέχουν αληθή στοιχεία επί αυτού. Ο στοιχηματισμός είναι πολύ εθιστικός και υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.