top of page

Λουίς Σουάρες: Μετακομίζει στο πρωτάθλημα του MLS!

Ο Ουρουγουανός αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στο αμερικανικό πρωτάθλημα, όπως αναφέρουν τα Μέσα της Ισπανίας.


Ο Λουίς Σουάρες βρίσκεται με το ένα... πόδι στους Λος Άντζελες Γκάλαξι. Αυτήν την είδηση μετέφερε το ισπανικό Μέσο «RAC1», κάνοντας λόγο για Oυρουγουανό, ο οποίος θα αποχωρήσει από τη Νασιονάλ Μοντεβιδέο και όταν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, στη συνέχεια θα μεταβεί στις ΗΠΑ προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο με τον σύλλογο της Καλιφόρνιας.


O 35χρονος αστέρας αναμένεται να φορέσει τη φανέλα της ομάδας του Hollywood για μία σεζόν, εφόσον πρώτα μείνει ελεύθερος από τη Νασιονάλ, έχοντας και οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο.


Ο Σουάρες επέστρεψε προσωρινά στην πρώτη ομάδα που αγωνίστηκε ποτέ, τη Νασιονάλ, με την οποία έχει σκοράρει 4 γκολ σε 9 συμμετοχές. Στην ομάδα των «αγγέλων», ο Ουρουγουανός θα έχει συμπαίκτες τους Ρίκι Πουτζ, Τσιτσαρίτο και Ντόουγκλας Κόστα.

Η Ουρουγουάη βρίσκεται στον τελευταίο όμιλο του Μουντιάλ μαζί με τις Πορτογαλία, Νότια Κορέα και Γκάνα. Για να τερματίσει πρώτη στο γκρουπ έχει απόδοση 3.15 και για να καταλάβει τη 2η θέση έχει τιμή 1.40.





1 Προβολή0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page