top of page

Το "άκυρο" του Μουρίνιο σε Σαουδική Αραβία.

Έγινε ενημέρωση: 15 Ιουν 2023

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν πάει πουθενά! Ο προπονητής της Ρόμα απέρριψε μια πρόταση από τη Σαουδική ομάδα Αλ-Αχλι, ομάδα της Σαουδικής Αραβίας που παίζει την Pro League.


Ο Μουρίνιο πριν πετάξει το μετάλλιο του στο Europa League
Ο Μουρίνιο μετά την απονομή του μεταλλίου του στο Europa League

Τι συνέβη ως τώρα

Ο Μουρίνιο είχε επιλεγεί ως πιθανή προσθήκη για τη Σαουδική ομάδα, καθώς η μελλοντική του πορεία στη Ρόμα ήταν αμφίβολη. Συνδέθηκε με την Παρί Σεν Ζερμέν νωρίτερα αυτή τη σεζόν, αλλά φαίνεται τώρα ότι πρόκειται να παραμείνει στην Ιταλία, έχοντας ενημερώσει την Al-Ahli ότι δεν έχει ενδιαφέρον να αναλάβει τη διοίκηση της ομάδας.


Ο Μουρίνιο είχε μια συνάντηση με τον πρόεδρο της Αλ-Αχλι στο Λονδίνο για να του πει ότι δεν επιθυμεί τη θέση, μετά από προηγούμενες συνδέσεις με την Al-Hilal. Φαίνεται ότι διάφορες σαουδικές ομάδες ελπίζουν να τραβήξουν τον Πορτογάλο τεχνικό στο πρωτάθλημα, έχοντας ήδη αποκτήσει παίκτες όπως ο Cristiano Ronaldo και ο Karim Benzema, αλλά το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας δεν είναι κάτι που τον ενδιαφέρει.


Ειναι γνωστές οι διακρίσεις και οι τίτλοι που έχει κερδίσει ο Μουρίνιο αλλά αρκετοί λένε ότι η καριέρα του έχει πάρει καθοδική τροχιά καθώς ο κάθε επόμενος προορισμός που επιλέγει να πάει, είναι μια "κλάση" πιο κάτω από τον προηγούμενο. Με το "άκυρο" του Μουρίνιο σε δυο ομάδες από την Σαουδική Αραβία ως τωρα, φαίνεται να διαψευδεί τους επικριτές του οτι η καριέρα του στην ελίτ της προπονητικής έχει τελειώσει.


Η νυν ομάδα του Μουρίνιο στη Ρόμα έφτασε στον τελικό του Europa League, αλλά ο ίδιος εμπλέκεται σε ένα περιστατικό μετά τον αγώνα, καθώς αποκάλεσε τον διαιτητή Άντονι Τέιλορ "ντροπή" μετά την ήττα στα πέναλτι από τη Σεβίλλη. Έκτοτε έχει κατηγορηθεί από την UEFA


Πιθανόν να υπάρξουν περισσότεροι σούπερ σταρς που θα κατευθυνθούν προς τη Σαουδική Αραβία, καθώς το πρωτάθλημα ενδιαφέρεται και για άλλα μεγάλα ονόματα όπως ο Ρομέλο Λουκάκου, Νεϋμάρ, Μενσά, Καντέ, Ράμος, Ικάρντι, Ζαχά, Σον Χιούν-Μιν, Πιέρ Ομπαμεγιάνγκ, και ο "ελεύθερος" προπονητής Στίβεν Τζέραρντ.






6 Προβολές0 Σχόλια

Σχόλια


bottom of page